Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabınız için teşekkür ederim. Herşeyi denedim fazlasıyla. Birçok kişiye oluyormuş aynı sorun. Sanırım Google firmasıyla alakalı. İnsallah desteğini çekmemişti r
Hocam aynı sorun herkezde var ve bu bir ya yazılım sıkıntıdır yada Google play gmail Google şirketlerden cokmelerden dolayı olan birşey dir eğer yaklaşık 1 ve 2 ay beklerseniz düzelecektir telefonculara görürseniz eski sürüme dondurucektir ve sorun kalkacaktır ama eğer beklerseniz düzelecektir mutlaka
Cevabınız için teşekkür ederim. Herşeyi denedim fazlasıyla. Birçok kişiye oluyormuş aynı sorun. Sanırım Google firmasıyla alakalı. İnsallah desteğini çekmemişti r
Merhaba,
telefonumu formatladım.
açıldığında play stora mail adresimi yüklemek istediğimde , "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu, Daha sonra tekrar deneyin" hatası veriyor
Önbellekleri vs. sildim tekrardan formatladım bir türlü mail adresimi giremiyorum. mi hesabıma girebiliyorum internetim de var. 6 saattir bununla uğraşıyorum,
yardım edebilecek varmıdır.
7 saattir deniyorum. sıfır telefona neden rom değiştireyim anlamış değilim. telefonun internetini denetim. wifi denetim hotspor denedim olmuyor.
tarayıcıdan playstora girebiliyorum. ama google uygulamalarına giremiyorum gmail, playstore, youtube...
nasıl bişeye denk geldim anlamış değilim. rehberimi de yükleyemiyorum gmail yükleyemediğim için onu bişekilde yapabiliriz amaç play store mahfetti beni
Google servislerinin on belleglegini sildim. Olmadı defalarca kapadım açtım teli. Sonrasında wipe data formatı yaptım olmadı. Google servislerinde sorun var