Yardım Play Store, oturum açma hatası

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
Merhaba,
telefonumu formatladım.
açıldığında play stora mail adresimi yüklemek istediğimde , "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu, Daha sonra tekrar deneyin" hatası veriyor
Önbellekleri vs. sildim tekrardan formatladım bir türlü mail adresimi giremiyorum. mi hesabıma girebiliyorum internetim de var. 6 saattir bununla uğraşıyorum,
yardım edebilecek varmıdır.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Konudaki çözümü uygulayıp dönüş yapın:

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
Merhaba,
uygulama duruduldu hatası almıyorum.
yinede dediğiniz şekilde yaptım. yeni formatlandığı için güncellemeleri kaldır seçeneği pasif, ben ön belleği temizle dedim. denedim yine aynı hata alıyorum?

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
tarayıcıdan gmail'e girin, oturum açın, senkronizasyon yapınca düzelmesi gerekiyor.

edit: başka bir forumda bir kullanıcı şu şekilde çözüme ulaşmış;

• Öncelikle Google Play Services ve Google Play Store uygulamalarının verilerini temizleyin
  • Root yetkisi bulunan bir dosya yöneticisi ile host dosyasını silin yada içini temizleyin ( host dosyası system/etc/ klasörünün içinde bulunmakta)
  • Telefonu yeniden başlatmayı unutmayın tabi..

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
Gmaile gidip oturum açamıyorum aynı hata geliyor.
hesaplardan gmail yüklemeye çalışıyorum yine aynı hata geliyor.

Telefonum rootlu değil, root yetkisi bulunan dosya yöneticisi yüklemek sakıncalı değil mi?
Apk olarak dosya yönetici yüklemeye çalışıp denemeye çalışacağım. cok sıkıntı bir durum oldu başka bir seçenek varmı rica etsem

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Gmaile gidip oturum açamıyorum aynı hata geliyor.
hesaplardan gmail yüklemeye çalışıyorum yine aynı hata geliyor.

Telefonum rootlu değil, root yetkisi bulunan dosya yöneticisi yüklemek sakıncalı değil mi?
Apk olarak dosya yönetici yüklemeye çalışıp denemeye çalışacağım. cok sıkıntı bir durum oldu başka bir seçenek varmı rica etsem

Kullandığınız rom sürümünü değişebilirsiniz, çok fazla rom atılınca maalesef bu gibi sıkıntılar olabiliyor. Kısa zaman içinde bir kaç rom denemesi mi yaptınız hocam?

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
Telefon birkaç aylık. Rom olayına hiçbir telefonumda girmiyorum.

öncesinde telefonda bazı finans programlarında kapanma oluyordu. programı açmıyordu. hatayı düzeltemedim. bundan dolayı fabrika ayarlarına çevirdim.
sadece fabrika ayarına çevirdikten sonra boyle bir problem oldu, rom sürümü vs. bu işlemlere girmeden hallolmuyor mu?

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Telefon birkaç aylık. Rom olayına hiçbir telefonumda girmiyorum.

öncesinde telefonda bazı finans programlarında kapanma oluyordu. programı açmıyordu. hatayı düzeltemedim. bundan dolayı fabrika ayarlarına çevirdim.
sadece fabrika ayarına çevirdikten sonra boyle bir problem oldu, rom sürümü vs. bu işlemlere girmeden hallolmuyor mu?
oluyor aslında, benim ilk başıma geldiği zaman rom değişerek sorunu çözmüştüm üstüne düşmemiştim fazla ancak sonrasında karşılaştığım zaman denemeyi bıraktım elimde farklı cihazlar var diye kendi kendine düzeldi bir kaç saat içinde, akşamında denediğimde sorun yoktu. Ağ değiştirip dener misiniz? Wifi ile deniyorsanız mobil veri ile, mobil ile deniyorsanız wifi ile deneyerek alternatif yollar denenebilir, hiç biri olmazsa hotspot yapın başka bir cihazın mobil verisi ile deneyin, olması gerekiyor bir şekilde.

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
7 saattir deniyorum. sıfır telefona neden rom değiştireyim anlamış değilim. telefonun internetini denetim. wifi denetim hotspor denedim olmuyor.
tarayıcıdan playstora girebiliyorum. ama google uygulamalarına giremiyorum gmail, playstore, youtube...
nasıl bişeye denk geldim anlamış değilim. rehberimi de yükleyemiyorum gmail yükleyemediğim için onu bişekilde yapabiliriz amaç play store mahfetti beni

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
7 saattir deniyorum. sıfır telefona neden rom değiştireyim anlamış değilim. telefonun internetini denetim. wifi denetim hotspor denedim olmuyor.
tarayıcıdan playstora girebiliyorum. ama google uygulamalarına giremiyorum gmail, playstore, youtube...
nasıl bişeye denk geldim anlamış değilim. rehberimi de yükleyemiyorum gmail yükleyemediğim için onu bişekilde yapabiliriz amaç play store mahfetti beni

Hocam twrp yok anladığım kadarıyla cihazda, düz direk global rom ile kullanıyorsunuz. Ayarlardan değil de recovey menüsünden format data yaparak denediniz mi? ilk denemeniz gereken yöntemlerden birisiydi gözümden kaçmış

Üst Alt