rom yüklerken zip erroor veerriiyorHata nedir
üstad merhaba.biraz kısa süre olmasına rağmen şarj durumu için ilk izlenimler nasıl acaba
üstad zahmet verdim sağolasın. biraz hızlı inmiş gibi düşünürken senin çift hat kullandığını gördüm.çift hattın şarj süresine etkisi ortada.ortalama bir hesapla çift hat kullanımında 3,5 saat gibi bir ekran süresi alınacak gibi duruyor.tek hat kullanımında bu süre 5 i geçer diye düşünüyorum.hatta kullanım şekline göre 6 saat gibi ortalama değerlere çıkabilir ki bu kötü bir değer değil bence.rom denemeye değerHocam merhaba.
Dün sabah 8 gibi çıkarmıştım şarjdan. Yaklaşık 14-15 saat sonra gece 10-11 gibi şarja takmıştım. 3 saatten fazla ekran süresi almıştım ve şarjım %40 larda idi. Henüz sonuna kadar kullanamadım ) şu anda da yaklaşık 6 saat önce çıkartmış olduğum şarjdan 30 dk kullanımla %87 durumunda. Ekte gönderdim.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstad zahmet verdim sağolasın. biraz hızlı inmiş gibi düşünürken senin çift hat kullandığını gördüm.çift hattın şarj süresine etkisi ortada.ortalama bir hesapla çift hat kullanımında 3,5 saat gibi bir ekran süresi alınacak gibi duruyor.tek hat kullanımında bu süre 5 i geçer diye düşünüyorum.hatta kullanım şekline göre 6 saat gibi ortalama değerlere çıkabilir ki bu kötü bir değer değil bence.rom denemeye değer
üstad ben azalan şarjını %15, ekran süreni 30 dakika baz alarak ve her yarım saatlik ekran sürende %15 azalacağı varsayımı ile yarım yamalak matematiğimle yaptım idare et çift hatla 5 saati geçmesi zaten olayı bitirir direk roma geçirtirHocam 3 saat süreyi toplamda %60 şarj ile aldım. Yani çift hatta ortalama 5 saati geçer diye düşünüyorum )
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi