Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neredeyse tüm aosp rom'ları denemiş birisiyim.
Aosp rom'ları çok seviyorum.
Fakat telefonun derin uyku modunda bile çok fazla şarj yemeleri rahatsız etti beni.
Son çare en güncel PE 12 rom'da da aynı sıkıntıyla karşılaşınca miui 12.5'e şans tanıdım (2 senedir miui hiç yüklememiştim bile). Miui çok şaşırttı beni.
Navigasyon, bluetooth ve wifi açık bir şekilde gece yattım, sabah kalktığımda sadece %2 - %3 düşmüş oluyor (8 - 9 saat süre). not:Batarya tasarruf modu hiçbir şekilde etkin edilmedi.
Şimdi ise sabırsızlıkla miui13 bekliyorum. Gelir inşallah.
hocam ayar yapmaya gerek yok. kendisi sadece google play hizmetlerini ve google uygulamalarının pil optimizasyonunu aktif ediyor. biz bu modülü kurmadan önce bu uygulamalarda pil optimizasyonunu açamıyorduk. kendisi hallediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sürüm gms doze mi o hocam ? değilse buradan indirin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buffer fix de kullanmıyorum ben ayrıca. eğer sürekli kullandığınız özel bir gcam yoksa
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Neredeyse tüm aosp rom'ları denemiş birisiyim.
Aosp rom'ları çok seviyorum.
Fakat telefonun derin uyku modunda bile çok fazla şarj yemeleri rahatsız etti beni.
Son çare en güncel PE 12 rom'da da aynı sıkıntıyla karşılaşınca miui 12.5'e şans tanıdım (2 senedir miui hiç yüklememiştim bile). Miui çok şaşırttı beni.
Navigasyon, bluetooth ve wifi açık bir şekilde gece yattım, sabah kalktığımda sadece %2 - %3 düşmüş oluyor (8 - 9 saat süre). not:Batarya tasarruf modu hiçbir şekilde etkin edilmedi.
Şimdi ise sabırsızlıkla miui13 bekliyorum. Gelir inşallah.
Pixel 11 kurduktan sonra telefonum "yavaş şarj oluyor" uyarısı vermeye başladı. Prizdeyken bile şarjım dolmuyor düşmeye devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz ?