aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Önceki uydurma pbrp de sorunsuz yedek almıştım şimdi resmi sürümde yedek almaya çalıştığımda unable to locate super_image mount hatası veriyor karşılaşan var mı?
kardeşim o bir hata değil onu 2 defa söylüyor ama sorunsuz yedek alıyor ve geri yüklüyor denedim bizzat bunu garanti edebilirim size özetle o yazan seye aldanmayın bişey ifade etmiyor

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
kardeşim o bir hata değil onu 2 defa söylüyor ama sorunsuz yedek alıyor ve geri yüklüyor denedim bizzat bunu garanti edebilirim size özetle o yazan seye aldanmayın bişey ifade etmiyor
30gb yedekleme olunca dedim hata veriyorsa uğraşmayayım
Beta sürümünde bildirelim bari

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar rom yedeği almak istiyorum kurduğum romu beğenmezsem geri dönmek için,tüm uygulamalar ve ayarlarıyle birlikte hangi tikleri işaretlemeliyim.
Very-boot-süper yeterli olurmu?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar rom yedeği almak istiyorum kurduğum romu beğenmezsem geri dönmek için,tüm uygulamalar ve ayarlarıyle birlikte hangi tikleri işaretlemeliyim.
Very-boot-süper yeterli olurmu?
kardeşim bütün herşeyin tikini seçmen lazım ne var ne yoksa tavsiyem bu yönde ayrıca Alcagın yedeği pc ye atman lazım hafıza kartın ve yoksa ve dahili depolmadaki bütün klasörlerin dosyaların da yedeğinide alman lazım çünkü bu yedek resim müzik apk vs gibi dosyaların yedeğini almıyor sadece sistem kurulu uygulamalar ve onların verisini yedekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30gb yedekleme olunca dedim hata veriyorsa uğraşmayayım
Beta sürümünde bildirelim bari
hata yok yedekleme geri yükleme çalışıyor

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Teşekkür ederim.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Dedim ya hocam redmi note 9 pro sabit konular arasında eu rom kurulum rehberim var orda bi program var pc üzerinden direk telefona twrp kurmaana yarıyor onu indir onunla telefona fix twrp yi kur ardından o twrp üzerinden pitch black twrp yi yükle ama dediğim gibi cihazın kilidi açık olmak zorunda yoks olmaz

Burdaki romu yükleyebilirmiyim bu twrp ile daha önce kuran varmı note 9 pro joyeuse için mi bir yanlışlık yapmayalım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Burdaki romu yükleyebilirmiyim bu twrp ile daha önce kuran varmı note 9 pro joyeuse için mi bir yanlışlık yapmayalım
kardeşim ben suan bu attın romu kullanıyorum sitede note 9 pro joyeuse seçtiğin zaman 11.0.5.0 sürümü çıkıyor onu kuruon sonra otadan v11.0.7.0 sürümü geliyor ordan indiriyorsunuz ben bu twrp ile kurdum mi globe romu ordan cihazlardan dogru cihazı seçtiğinizdrn emin olun note 9 s curtana seçmeyin

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
kardeşim ben suan bu attın romu kullanıyorum sitede note 9 pro joyeuse seçtiğin zaman 11.0.5.0 sürümü çıkıyor onu kuruon sonra otadan v11.0.7.0 sürümü geliyor ordan indiriyorsunuz ben bu twrp ile kurdum mi globe romu ordan cihazlardan dogru cihazı seçtiğinizdrn emin olun note 9 s curtana seçmeyin
Şu an indiriyorum kurucam,ota dan güncelleme gelince nasıl kuruyoruz

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Şu an indiriyorum kurucam,ota dan güncelleme gelince nasıl kuruyoruz
hocam şimdi sunu söyleyim format data yaparsanız kurmadan önce hersey siliniyor hatta dahili depolamaya dosya atılmıyor pc görmüyor bomboş hiç temizle format data vs yapmadan direk instal deyip kurun ama hafıza kartı vs varsa elinde rom dosyasını hafıza kartına atıp temiz kurulum için format data yapabilirsin bende hafıza kartı var o yüzden sürekli yedekleri rom dosyalarını hafıza kartında tutuyorum ve her romdan önce mutlaka format data yapıyorum bide kurmadan önce komple yedek almanı tavsiye ederim güncelleme kolay bunun kurulumunu yaptıktan sonra otadan son sürüm geliyor onu indir twrp ekranına dön bağla kısmından data yani veri hariç hepsinin tikini kaldır yanında tik oluyor ya sonra install de otadan inen dosyası seç kur direk güncelleniyor rom yeniden sil bastan kurulum ve ayar yapmıon

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
hocam şimdi sunu söyleyim format data yaparsanız kurmadan önce hersey siliniyor hatta dahili depolamaya dosya atılmıyor pc görmüyor bomboş hiç temizle format data vs yapmadan direk instal deyip kurun ama hafıza kartı vs varsa elinde rom dosyasını hafıza kartına atıp temiz kurulum için format data yapabilirsin bende hafıza kartı var o yüzden sürekli yedekleri rom dosyalarını hafıza kartında tutuyorum ve her romdan önce mutlaka format data yapıyorum bide kurmadan önce komple yedek almanı tavsiye ederim güncelleme kolay bunun kurulumunu yaptıktan sonra otadan son sürüm geliyor onu indir twrp ekranına dön bağla kısmından data yani veri hariç hepsinin tikini kaldır yanında tik oluyor ya sonra install de otadan inen dosyası seç kur direk güncelleniyor rom yeniden sil bastan kurulum ve ayar yapmıon
Teşekkür ederim son olarak ben şu an EU romdayım batarya ve perfonmansından memnunum sizdeki miglobede durum nedir,bundan önceki cihazım note 6 pro da devamlı miglobe kullandım stabil romdu

Üst Alt