- Adım
- emre
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 6
Arkadaşlar bu pil değerleri bana çok anormal gelmeye başladı.. Hard formatta çözüm olmadı öneriniz var mı?
Çok fazla kafaya takmamak lazım, mesela ben EU Beta 9.12.19 dayım ve Batarya süresi oldukça tatmin ediciScorpi hocam bende 1 saatte %90'a iniyor telefonu aldığımdan beri hiç saat görmedim.
Hocam çok iyi toplam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Bende durumlar böyle nasıl sizce yorumunuzu merak ediyorum.Çok fazla kafaya takmamak lazım, mesela ben EU Beta 9.12.19 dayım ve Batarya süresi oldukça tatmin edici
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Merhaba hocam bu mi flash tool ile betaya geçilebiliyordu dimi BL açmadan? Birden tekrar stable a dönmek istenirse gene açmadan dönülebiliyor mu?Çok fazla kafaya takmamak lazım, mesela ben EU Beta 9.12.19 dayım ve Batarya süresi oldukça tatmin edici
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Custom rom için BL kilidinin açık ve Twrp yüklü olması şartMerhaba hocam bu mi flash tool ile betaya geçilebiliyordu dimi BL açmadan? Birden tekrar stable a dönmek istenirse gene açmadan dönülebiliyor mu?
Teşekkürler.
Usb hata ayıklamayı aktifleştirmeniz gerekir hocamArkadaşlar brevent uygulamayı nasıl kurabilirim geliştirici seçeneklerden hangisini seçmeliyim