- Adım
- emre
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 6
Arkadaşlar bu pil değerleri bana çok anormal gelmeye başladı.. Hard formatta çözüm olmadı öneriniz var mı?
Hard reset çözüm olmamış, farklı stabil bir rom yükleyin (biliyorsanız) yine değişim olmazsa pil ölmüş olabilir.Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz hocam?
6 ay önce değişti pilim hocam. 1 sene içinde 2 kez pil değiştirmiş olacağım anormal değil mi sizce de..Hard reset çözüm olmamış, farklı stabil bir rom yükleyin (biliyorsanız) yine değişim olmazsa pil ölmüş olabilir.
Pil stabilitesi iyi rom deneyin o zaman.6 ay önce değişti pilim hocam. 1 sene içinde 2 kez pil değiştirmiş olacağım anormal değil mi sizce de..
Hocam buradan hangi uygulamanın ne kadar şarj yediğine bakabilirsiniz.Arkadaşlar ekran kapalı olduğu halde uyanık olma durumu fazla arka planda hangi uygulama çalışıyor olabilir veya ne gibi ayar yapmam gerekiyor ekran kullanım süresi normal mi
Hocam android sisteminin bu kadar şarj yemesi normal mi en fazla ekran süresi aldığım bir buçuk veya iki saat alıyorumHocam buradan hangi uygulamanın ne kadar şarj yediğine bakabilirsiniz.
Bende de öyleydi bi süre sonra düzel eğer olmazsa Hard reset atmayı deneyin.Hocam android sisteminin bu kadar şarj yemesi normal mi en fazla ekran süresi aldığım bir buçuk veya iki saat alıyorum
Scorpi hocam bende 1 saatte %90'a iniyor telefonu aldığımdan beri hiç saat görmedim.Genelde 100 den 90 a 2 Saat veriyor, 50 den sonra hızlı düşüyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk