- Adım
- emre
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 6
Arkadaşlar bu pil değerleri bana çok anormal gelmeye başladı.. Hard formatta çözüm olmadı öneriniz var mı?
Bende de aynı sorun var şarj hızlı gidiyor MIUI 10 a geri dönecem10 saat ekran alıyorum. Öncelerde 14 ile 16 saat arası değişiyordu Miui11 den sonra böyle olmaya başladı. İlginiz için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlginiz için teşekkür ederim
Ekran süresini uzatma ve pil tasarrufu için başka neler tavsiye ediyorsunuz hocamÇok hızlı tüketmiş, cihazı 3G Moduna alıp kullanın derim.
Bende 45dk veriyor hocam %90'a geldiği zaman bir anormallik var son zamanlarda.Normal diyenler telefonun mi max olduğunu göz önünde bulunduruyor mu?
Max, telefon için %92'de 1 saatten fazla ekran süresi veriyor olması lazım.
Ben ikisine de dikkat etmiyorum, tek dikkat ettiğim şey; işim bitince uygulamaları kapatmak. Dikkat etmediğim halde 1 günümü çıkartıyor ekran sürekli açık işim gereği ve işlem halinde cihaz haliyle. Buna rağmen sabah 9 gibi şarjım 80-90 civarından akşam 6-7 ye kadar %50 civarında dolaşıyor.Ekran süresini uzatma ve pil tasarrufu için başka neler tavsiye ediyorsunuz hocam
Mi Max olduğunu bilmiyordumNormal diyenler telefonun mi max olduğunu göz önünde bulunduruyor mu?
Genelde 100 den 90 a 2 Saat veriyor, 50 den sonra hızlı düşüyorNormal diyenler telefonun mi max olduğunu göz önünde bulunduruyor mu?
Max için değil, bu süreyi ben Redmi Note 4x ile alıyorum...Sizce normal mi arkadaşlar bu değerler.?