Hocam bizim ki naçizane tavsiye.yorumlardan sonra benResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bunu çözebildiniz mi peki? Bu diğer cihazlarda olma riski ne kadar yoksa sadece k20 pro ya özel bir durum mu bu? "XDA" sitesinde EDL ile bile yeniden yükleseniz bile gene de sorun çözülmez diyor. Bu konuyu pek anlamadım doğrusu, cihaz kilitlemeler ile dolu iken nasıl böyle bir olay gerçekleşebiliyor?Mi 9t pro ,k20 pro bunlara fde abi kurmayın , yaklasik 150 kisi zamanında çok sovduk bu serefsize(yapimcisina) telefonum çöp olmustu. Bu telefonun bellek kismiyla oynayip telefonun hafizasinin tamamen gecici olmasina neden oluyodu o yuzden silseniz de ise yaramiyo anakart degisimi gerekiyor. Telefonu yeniden baslatinca uygulamalar siliniyo kamera acilmiyo vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta bir yazılımcı fde ainin gereksizligini ve yanlis kodlarla yapıldığını kanitlayan bir dizi tweet atmisti fde ai k20 pro freeze yazin xda ya gorursunuz. Tavsiyem fde ai ye bulaşmayın
hocam ben bunun yapımcısıyla konuştum, hatta bir geliştirici bu uygulamayı yapan salağın hataları olduğu twitterda flood atmış. Şimdi düzeltti mi bilmiyorum ama hiç girmeyin işe çünkü anakartı pert ediyor yaptığı komutlarla. buyrun burdan çevirinHocam bunu çözebildiniz mi peki? Bu diğer cihazlarda olma riski ne kadar yoksa sadece k20 pro ya özel bir durum mu bu? "XDA" sitesinde EDL ile bile yeniden yükleseniz bile gene de sorun çözülmez diyor. Bu konuyu pek anlamadım doğrusu, cihaz kilitlemeler ile dolu iken nasıl böyle bir olay gerçekleşebiliyor?
başka sebepten çökmüş note 6 pro var recoveey girmiyor nasıl çözerizaslinda cok basir bir cozumu var twrp ile magiskin klasorune girip madulleri klasor halinde silerse cihaz acilir ayrica twrp dahi acilmiyorsa
"fastboot erase" komutlariyla sifirlayip flashall.bat a tiklayip cihazi kurtarabilir
Cihazın bl kilidi açık mı ?başka sebepten çökmüş note 6 pro var recoveey girmiyor nasıl çözeriz
Bl kapalı redmi yazisinda kalıyor sadece fastboot giriyorCihazın bl kilidi açık mı ?
Fastboot a giriyor mu ?
Bl kapali ise fastboot uzerinden rom kuramazsiniz servise gitmesi gerekBl kapalı redmi yazisinda kalıyor sadece fastboot giriyor