- Adım
- 1
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 0
arkadaslar 3.2.30 yüklü. bu romu flashlayınca hata veriyor. yükleme baslamıyor. neden olabilir
Orangefox yükleyinarkadaslar 3.2.30 yüklü. bu romu flashlayınca hata veriyor. yükleme baslamıyor. neden olabilir
Evet hocam bende sevmiyorum onu o yüzden başka bir navigasyon stili kullanıyorum, sizde öyle yapabilirsiniz.Hocam aex yukledim arkasindan arrow u yukledi. Guzel rom ama yeni navigasyon cubugu cok kullanissiz olmus. Menuye girmek icin 2 defa yukari cekmek gerekiyor
Nova launcher favorimEvet hocam bende sevmiyorum onu o yüzden başka bir navigasyon stili kullanıyorum, sizde öyle yapabilirsiniz.
MiLauncher'dan sonraki favorim kendisi halen yaptığım düzenlemelerin yedekleri var bilgisayardaNova launcher favorim
Normal ucgen kare yuvarlak mi kullaniyorsunuz.miui 10 daki hareketler gibisi yok.Evet hocam bende sevmiyorum onu o yüzden başka bir navigasyon stili kullanıyorum, sizde öyle yapabilirsiniz.
Evet ya onu kullanıyorum yada şu konudaki programlardan birini.Normal ucgen kare yuvarlak mi kullaniyorsunuz.miui 10 daki hareketler gibisi yok.
Evet Gcam ayrıca yüklemelisiniz.Romda standart kamera uygulamasi var. Acinca cok karanlik bir goruntu veriyor ama fotografi cekince biraz aydinlik cikiyor fotograf. Gcam i ayrica mi yuklemek gerekiyor.