Rom [Pie] Arrow OS Resmi - Redmi 5 Plus

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yeni güncelleme yayınlandı.

Değiklikler, düzeltmeler ve eklemeler.
  • VoLTE icon
  • VoLTE icon enable and disable switch.(disabled by default)
  • Added location tile cycle modes
  • Added arrowos default wallpaper
  • Fixed night mode to work on light theme
  • Added hide signal icons for disabled sims
  • Fixed usbdevicemanager null object reference
  • Added screen unpinning on devices without navbar
  • Notification light switch hide pref on no config
  • Removed night mode from developers settings
  • Moved battery light settings into dashboard battery section
  • Swipetonotificationsettings: added proper check on search index
  • Fixed ghost toggling of night mode
  • Fixed NPE of battery settings
  • Refactored ArrowOS preference in About into Firmware dialog.
  • Also added info for build date, and official status of the rom.
  • Fuelgauge optimisations for better and accurate battery stats.
  • Re-arranged density, display and font size options to their own category(Desity options).
  • Added screenshot QS tile.
  • Added translations
  • Upstream changes
  • And many more core optimizations & Fixes

Son düzenleme:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Yeni güncelleme yayınlandı.

güncellemeyle neler düzelmiş acaba bilgileri nerden alabiliriz araştırdımda bulamadım hocam pie romların sıkıntıları bitsede kullansak ya :)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
güncellemeyle neler düzelmiş acaba bilgileri nerden alabiliriz araştırdımda bulamadım hocam pie romların sıkıntıları bitsede kullansak ya :)
Hocam güncelleme notlarını bulamadım ama bulursam ekleyeceğim.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34

Omerson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer Şengül
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Herkese merhaba. Epeydir forumu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Daha önce Masik X Rom kullanıyordum. Eski Nexus 4 den kalma saf android merakımdan dolayı pie romları takip ediyorum bu aralar. Arrow ve Aosp Rom kullandım bir hafta kadar. Pek bir sıkıntısını görmemiştim. Dün akşam yeni versiyonu kurmak istedim. Önce parmak izi çalışmadı. Daha sonra diğer pie romları denedim onlarda da durum aynıydı. Acaba donanımsal sorun mu diye düşünürken tekrar Masik Rom a geçtim ve çalıştığını gördüm. Tekrardan pie rom kurmak istediğimde google ekranından sonraki kurulum ayarlarını bitiremeden sürekli telefonun yeniden başladığına şahit oldum. Pixel Experience, Arrow, Aosp gibi bir kaç çeşit rom denedim hepsinde aynıydı. Recovery olarak orangefox dan twrp ye geçtim yine aynı sorunlar oldu. Bu arada bütün wipe ları internal storage dahil de yapıyordum. Şu an itibariyle pie rom yükleyemiyorum ve Masik rom a döndüm. Acaba sorun nerede? Güncel romların hepsi sorunlu olamaz diye düşünüyorum.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Herkese merhaba. Epeydir forumu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Daha önce Masik X Rom kullanıyordum. Eski Nexus 4 den kalma saf android merakımdan dolayı pie romları takip ediyorum bu aralar. Arrow ve Aosp Rom kullandım bir hafta kadar. Pek bir sıkıntısını görmemiştim. Dün akşam yeni versiyonu kurmak istedim. Önce parmak izi çalışmadı. Daha sonra diğer pie romları denedim onlarda da durum aynıydı. Acaba donanımsal sorun mu diye düşünürken tekrar Masik Rom a geçtim ve çalıştığını gördüm. Tekrardan pie rom kurmak istediğimde google ekranından sonraki kurulum ayarlarını bitiremeden sürekli telefonun yeniden başladığına şahit oldum. Pixel Experience, Arrow, Aosp gibi bir kaç çeşit rom denedim hepsinde aynıydı. Recovery olarak orangefox dan twrp ye geçtim yine aynı sorunlar oldu. Bu arada bütün wipe ları internal storage dahil de yapıyordum. Şu an itibariyle pie rom yükleyemiyorum ve Masik rom a döndüm. Acaba sorun nerede? Güncel romların hepsi sorunlu olamaz diye düşünüyorum.
arrow romun son sürümünü kurdum bende şuan hiçbir sorun yok maşallah yağ gibi akıyor 2 gün boyunca detaylı test ettim hiçbir soruna denk gelmedim şimdiye kadar bende bütün pie romlarını denedim arrow dışındakilerde hep sorun var arrow son güncellemeyle baya oturmuş en kullanışlısı ve sorunsuzu arrow bence

Omerson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer Şengül
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
arrow romun son sürümünü kurdum bende şuan hiçbir sorun yok maşallah yağ gibi akıyor 2 gün boyunca detaylı test ettim hiçbir soruna denk gelmedim şimdiye kadar bende bütün pie romlarını denedim arrow dışındakilerde hep sorun var arrow son güncellemeyle baya oturmuş en kullanışlısı ve sorunsuzu arrow bence

Evet bir hafta kullandım güzeldi, dediğim gibi sadece yeni versiyona geçmek istedim. Ana ekranı göremiyorum şu an. Sürekli yeniden başlatıyor kendini. Temiz kurulum yapmama rağmen sanki bişey hafızasında kalmış gibi rom farketmeksizin aynı sorunu yaşıyorum.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Evet bir hafta kullandım güzeldi, dediğim gibi sadece yeni versiyona geçmek istedim. Ana ekranı göremiyorum şu an. Sürekli yeniden başlatıyor kendini. Temiz kurulum yapmama rağmen sanki bişey hafızasında kalmış gibi rom farketmeksizin aynı sorunu yaşıyorum.
ilginç twrp den veriyi biçimlendirip herşeyi sildinizmi peki

Omerson

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer Şengül
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
ilginç twrp den veriyi biçimlendirip herşeyi sildinizmi peki

Her şeyi sildim. Hafıza kartı hariç. Hatta sildikten sonra yeniden receovery modunda başlattıktan sonra kurulum yaptım. Bende şaşırdım. Nexus olsun G2 olsun sürekli rom atardım.

Üst Alt