hocam cihazınız rootlu ve netflix çalışıyor mu peki ?Internal Storage ve SD Kart hariç hepsini seçin wipe yapın ardından telefona rom dosyasını atın ve install kısmından flashlayın.
Rom geçişlerinde şu ana kadar hiç TWRP silinmesi gibi bir durumla karşılaşmadım, sebebi muhtemelen her zaman Magisk kurmamdır.
Romda dahili root yok sizin kurmanız gerekli.
Bende bir sorun yoktu.Hocam bildirim ledi yanıyor mu acaba mesela pixcel romlarda kamera çok karanlıkti bunda nasıl ldir
Netflix denemedim sürekli kullanmadığım bir şey olmadığı için.hocam cihazınız rootlu ve netflix çalışıyor mu peki ?
hocam merhaba internal storageyi seçmeyince tüm veriler duruyor sadece rom siliniyor böylemi olması lazım yoksa yanlışlıkmı varInternal Storage ve SD Kart hariç hepsini seçin wipe yapın ardından telefona rom dosyasını atın ve install kısmından flashlayın.
Rom geçişlerinde şu ana kadar hiç TWRP silinmesi gibi bir durumla karşılaşmadım, sebebi muhtemelen her zaman Magisk kurmamdır.
Romda dahili root yok sizin kurmanız gerekli.
tamamdır sd card hariç her şeyi seçtim tüm hafızayı sildi twrp silinmedi istediğimde buydu arrow os kuruyorum şimdihocam merhaba internal storageyi seçmeyince tüm veriler duruyor sadece rom siliniyor böylemi olması lazım yoksa yanlışlıkmı var
arrow os kurdum sıkıntılı sürekli aç kapa yapıyor telefon kendinihocam merhaba internal storageyi seçmeyince tüm veriler duruyor sadece rom siliniyor böylemi olması lazım yoksa yanlışlıkmı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır sd card hariç her şeyi seçtim tüm hafızayı sildi twrp silinmedi istediğimde buydu arrow os kuruyorum şimdi
hocam merhaba internal storageyi seçmeyince tüm veriler duruyor sadece rom siliniyor böylemi olması lazım yoksa yanlışlıkmı var
tamamdır sd card hariç her şeyi seçtim tüm hafızayı sildi twrp silinmedi istediğimde buydu arrow os kuruyorum şimdi
arrow os kurdum sıkıntılı sürekli aç kapa yapıyor telefon kendini
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu dosyayı indirin önce wipe işlemlerini yapın sonra bu dosyayı flashlayın ardından wipe işlemi yapmadan rom'u kurun, yine çözülmezse romun üstüne tekrardan bunu flashlayın.
operatörden diye biliyorum türktelekom benim cihazı 4.5 destekli görmüyordutelefonum 4,5 G çekmiyor bu global versiyon oLmadığını mı gösteriyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı? GLOBAL VERSİYON OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIM