- Adım
- royy
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 18
Bende tam olarak emin değilim fakat mıuı 8 olursa daha güzel olur eğerki mıuı 9 olup sorunuz çalışırsa onada eyvallah8.1.11 ne demek? 2018 yılının 1 nci ayının 11 nci günü...yani MIUI8 ile alakası yok benim bildiğim kadarıyla, bu güncelleme, MIUI 8 mi yada MIUI9 mu, ancak yüklediğinizde anlayabilirsiniz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibiBende tam olarak emin değilim fakat mıuı 8 olursa daha güzel olur eğerki mıuı 9 olup sorunuz çalışırsa onada eyvallah
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunumouz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Mıuı 9 a ilk gelen güncelleme çok iyidi ikinci güncelleme ile ara ara şebeke bile gider olduHocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Birseyi duzeltirken baska birseyi bozabiliyorlar ne diyelimMıuı 9 a ilk gelen güncelleme çok iyidi ikinci güncelleme ile ara ara şebeke bile gider oldu
Hocam tam olarak problem nedir aciklayabilir misiniz?Yardım Edin Lütfen Nasıl Çözebilirim
ben sunucu açmıştım bi kaç kişiye davet atım sonra 1 saat geçmeden bu hesap devre dışı bırakıldı dedi ve giremedim lütfen yardım et nasıl yapıcam discorda e postada atıyorumHocam tam olarak problem nedir aciklayabilir misiniz?
Hocam lineage romlar saf Android sanırımLineage os kurun kafanız rahat olsun