- Adım
- royy
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 18
Cihazı seçip en alttaki iki tane vardı indiriyorum deneyeceğim bakalım umarım sorunsuz çalışırLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşurdan telefonunuzu secin goruceksiniz.
Hocam redmi note 4ün x olanini gorunce emin olamadim ondan direk link vermedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Benim verdiğim linki kullanınBendeki cihaz redmi note 4x Mediatek
Hocam romun 8.1.11 sürümü olmasi lazimBendeki cihaz redmi note 4x Mediatek
Rica ederim.Yardımlarınız ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim
8.1.11 olanı indirmeye başladım sizin verdiğiniz linkten mıuı 8 daha kullanışlıydıHocam 8.1.11 sürümü olmasi lazim
[doublepost=1516224754,1516224700][/doublepost]
Rica ederim.
Ben 9 geldiginden beri miui kullandigim icin bisey diyemiyorum8.1.11 olanı indirmeye başladım sizin verdiğiniz linkten mıuı 8 daha kullanışlıydı
9 da avantaj var evet ama 8'e alıştığım için hoş gelmedi bizim türk milleti yeniliklere kapalıdır birazBen 9 geldiginden beri miui kullandigim icin bisey diyemiyorum
8.1.11 ne demek? 2018 yılının 1 nci ayının 11 nci günü...yani MIUI8 ile alakası yok benim bildiğim kadarıyla, bu güncelleme, MIUI 8 mi yada MIUI9 mu, ancak yüklediğinizde anlayabilirsiniz8.1.11 olanı indirmeye başladım sizin verdiğiniz linkten mıuı 8 daha kullanışlıydı