- Adım
- royy
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 18
Bende tam olarak emin değilim fakat mıuı 8 olursa daha güzel olur eğerki mıuı 9 olup sorunuz çalışırsa onada eyvallah8.1.11 ne demek? 2018 yılının 1 nci ayının 11 nci günü...yani MIUI8 ile alakası yok benim bildiğim kadarıyla, bu güncelleme, MIUI 8 mi yada MIUI9 mu, ancak yüklediğinizde anlayabilirsiniz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibiBende tam olarak emin değilim fakat mıuı 8 olursa daha güzel olur eğerki mıuı 9 olup sorunuz çalışırsa onada eyvallah
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunumouz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Hocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Mıuı 9 a ilk gelen güncelleme çok iyidi ikinci güncelleme ile ara ara şebeke bile gider olduHocam bende miui 8 versiyonundan bahsediyorsunuz sandım bu miui9 8.1.11de aynen Skorpi hocamin dedigi gibi
Birseyi duzeltirken baska birseyi bozabiliyorlar ne diyelimMıuı 9 a ilk gelen güncelleme çok iyidi ikinci güncelleme ile ara ara şebeke bile gider oldu
Aynen öyle hocamBirseyi duzeltirken baska birseyi bozabiliyorlar ne diyelim![]()
Hocam tam olarak problem nedir aciklayabilir misiniz?Yardım Edin Lütfen Nasıl Çözebilirim
ben sunucu açmıştım bi kaç kişiye davet atım sonra 1 saat geçmeden bu hesap devre dışı bırakıldı dedi ve giremedim lütfen yardım et nasıl yapıcam discorda e postada atıyorumHocam tam olarak problem nedir aciklayabilir misiniz?
Hocam lineage romlar saf Android sanırımLineage os kurun kafanız rahat olsun