Yardım Performans - Donma

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Selam arkadaşlar.

2 gün önce Migros'tan Xiaomi Mi6 6gb - 128gb Seramik modelini aldım. Kararlı sürüm çıktı içinden. Cihazda ara sıra 4 saniyelik 5 saniyelik donmalar oluyor dokunma o an çalışmıyor alttaki tuşlar çalışmıyor sonrasında devam ediyor.

Cpu-Z kurdum onda da menülere girerken hızlı şekilde 4 veya 5 saniye ara sıra donuyor. Cihaz yanıt vermiyor diyor bekle dediğim zaman devam ediyor. Kamerada arka arkaya bir işlem yaptığımda da oluyor. Cihaz resetlemiyor kendini biraz bekleyip işlemine devam ediyor, kapanma falan olmuyor 4-5 saniyelik bir donma takılma gibi düşünün. Bu bir sorun mu, bir ayar varda ben mi bulamadım?. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? İçindeki kararlı sürümde de böyleydi, dünkü gelen güncellemede de aynı şekilde devam ediyor. Çözüm önerileriniz var mı?

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ustam şimdi şunu da farkettim google play store'den güncellemeleri kurmuyor. 2 gün önce aldım Migros'a gitsem iade alır mı?
Şansınızı deneyin hocam iade edecek bir durum yok sanırım ama yazılım yükleyip vereceklerdir size tekrar.

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Şansınızı deneyin hocam iade edecek bir durum yok sanırım ama yazılım yükleyip vereceklerdir size tekrar.
Ustam bende migrostan aynısından aldım donma gibi bir durum olmadı miui 9 geldi onu guncellemenizi tavsiye ederim bazı kullanıcılarda donma sorunu varmis yazılımsal diyorlar

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bölgeyi hindistan yapıp güncelle derim ben.servis en fazla yazılım atıp geri gönderir.senin olay yazılımsal anladığım kadarıyla

Oyla:

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cevap için teşekkürler hepinize. Dün en son gelen sürüm aldım onda da aynı arkadaşlar. 9.0.1.0 (NCAMIEI) kararlı sürüm diyor yine aynı.

Oyla:

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6