Yardım Performans - Donma

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Selam arkadaşlar.

2 gün önce Migros'tan Xiaomi Mi6 6gb - 128gb Seramik modelini aldım. Kararlı sürüm çıktı içinden. Cihazda ara sıra 4 saniyelik 5 saniyelik donmalar oluyor dokunma o an çalışmıyor alttaki tuşlar çalışmıyor sonrasında devam ediyor.

Cpu-Z kurdum onda da menülere girerken hızlı şekilde 4 veya 5 saniye ara sıra donuyor. Cihaz yanıt vermiyor diyor bekle dediğim zaman devam ediyor. Kamerada arka arkaya bir işlem yaptığımda da oluyor. Cihaz resetlemiyor kendini biraz bekleyip işlemine devam ediyor, kapanma falan olmuyor 4-5 saniyelik bir donma takılma gibi düşünün. Bu bir sorun mu, bir ayar varda ben mi bulamadım?. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? İçindeki kararlı sürümde de böyleydi, dünkü gelen güncellemede de aynı şekilde devam ediyor. Çözüm önerileriniz var mı?

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam cihazda son durum nedir iphone 6s i satıp alcaktım ama böyle konular gördükçe soğuyorum xiaomiden
6s den geçtim gayetde memnunum. Sen ios 11 le çıkan milyon sıkıntıyı görmüyorsun heralde :) yeni güncellemeyle adam ederler merak etme sen.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

salesman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salesman
Cihazım
mi6
Konular
1
bende de aynı sorun vardı global kararlıda.eu roma geçiş yaptım onda da takılmalar devam etti fakat geçen çıkan 7.11.16 sürümünde olmadı.15 gündür kullanıyorum bi deneyin isterseniz.xiaomi eu multi 7.11.16 sürümü.

Oyla:
Üst Alt