Yardım Orangefox Sorunu

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuimix
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Orangefox kurdum ancak twrp ekranına bağlanırken ortalama 5dk ya da daha fazla bir süre boyunce siyah ekranda kalıyor ve bildirim ışığı yanıyor. Bunun Çözümü var mı ?

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
birleşme sorunu oluyor bazen nasılsa..
hocam yardım isteğiniz için teşekkür ederim bu söylediklerinizi sorun yaşayan başka arkadaşlarımızında deneyebilir. Ancak saatlerdir bu sorunla uğraşıyorum ve çözüm bulamadığım için bildiğim yoldan şaşmayarak yıllardır kullandığım twrp sistemine devam etme kararı aldım.

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
hocam yardım isteğiniz için teşekkür ederim bu söylediklerinizi sorun yaşayan başka arkadaşlarımızında deneyebilir. Ancak saatlerdir bu sorunla uğraşıyorum ve çözüm bulamadığım için bildiğim yoldan şaşmayarak yıllardır kullandığım twrp sistemine devam etme kararı aldım.
rica ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek çözüm şurada anlatılmış: (çeviri)

Twrp, bölümleri ve diğer birkaç senaryoyu sildiğinde ne kadar disk alanı kullanıldığını görmek için her bölümü kontrol eder. Ext4, disk kullanımı çağrılarını oldukça verimli bir şekilde işler ve bunu çok hızlı bitirir. Öte yandan f2fs, disk kullanımını kontrol etmek söz konusu olduğunda çok yavaştır. Bunun neden olduğundan emin değiliz. F2fs biçimlendirilmiş bölümdeki her dosya biraz daha zaman ekler ve 30gb dolu bir cihaz twrp'yi önyüklemek için 10 dakika sürebilir!
Veri bölümünüzü ext4'e değiştirmenizi öneririm-tüm f2fs hype sadece gerçek dünya kullanımını temsil etmeyen ölçütlerden (yani. saniyede binlerce dosya yazmıyorsun.)
Veri bölümlerine çok fazla yazma erişimi yapmayan biri için ext4 aslında avantajlı olabilir
Ayrıca şifrelemeyi devre dışı bırakmayı deneyin, kurtarma önyüklemesini de hızlandıracaktır

Oyla:
Üst Alt