Yardım Orangefox Sorunu

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuimix
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Orangefox kurdum ancak twrp ekranına bağlanırken ortalama 5dk ya da daha fazla bir süre boyunce siyah ekranda kalıyor ve bildirim ışığı yanıyor. Bunun Çözümü var mı ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam bu rehbere bakıp yapabilirsiniz.
İndirdiginiz dosya daki recovery silin. Sizn recovery atın ve yükleyin.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
bu konularda bilgi almak isteyen ve universal cihazlar için detaylı bir bilgilendirme konusu açabilirseniz süper olur.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Tabiki hocam. Birazdan açıyorum :)
hocam bir konuyu daha merak ediyorum. Mesela her gördüğüm orangefox indirme dosyası aynı yani cihaza göre bir paket sunulmuyor sanırım. Bu bilgiden pek emin olmadığım için o dosyaların cihazım için uyumlu olup olmadığını bilemiyorum.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam bir konuyu daha merak ediyorum. Mesela her gördüğüm orangefox indirme dosyası aynı yani cihaza göre bir paket sunulmuyor sanırım. Bu bilgiden pek emin olmadığım için o dosyaların cihazım için uyumlu olup olmadığını bilemiyorum.
Hocam sagit olan orange fox bu size attığım link. Lakin Her TWRP varsayımı her cihazda duzgün olarak çalışmıyor maalesef. Misal benim cihazım TWRP yüklediğimde tuğlaya dönüyordu. Kaç sefer denememe rağmen twrp kuramadım. Yüzüm Orange ile güldü :)

Oyla:

zeynelzeynel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynel
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Elk.Elektironik
Konular
7
Orangefox kurdum ancak twrp ekranına bağlanırken ortalama 5dk ya da daha fazla bir süre boyunce siyah ekranda kalıyor ve bildirim ışığı yanıyor. Bunun Çözümü var mı ?
Selamlar yüklü olan twrp ile ilgili.
Versiyon değiştirin ve org yi yeniden flashlayın düzelecektir...

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sonucu şöyle buldum. Bütün sürümleri denedim (R10.0,R9.1,R9.0) bu sürümlerim hepsini denedim ve sadece istediğim sonucu R9 sürümünden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar yüklü olan twrp ile ilgili.
Versiyon değiştirin ve org yi yeniden flashlayın düzelecektir...
hocam yüklü olan twrp derken yani benim normalde kullandığım twrp son sürümdü ancak orangefoxa geçtiydim ve bu sıkıntıyı yaşadım. Acaba sizin demek istediğiniz bende twrp arayüzü yüklü iken,yüklü olan sürüm orangefoxun bu sürümü ile uyumlu değil mi? Sanırım yanlış anlamadım.

Son düzenleme:
Oyla:

zeynelzeynel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynel
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Elk.Elektironik
Konular
7
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sonucu şöyle buldum. Bütün sürümleri denedim (R10.0,R9.1,R9.0) bu sürümlerim hepsini denedim ve sadece istediğim sonucu R9 sürümünden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yüklü olan twrp derken yani benim normalde kullandığım twrp son sürümdü ancak orangefoxa geçtiydim ve bu sıkıntıyı yaşadım. Acaba sizin demek istediğiniz bende twrp arayüzü yüklü iken,yüklü olan sürüm orangefoxun bu sürümü ile uyumlu değil mi? Sanırım yanlış anlamadım.
Selamlar evet öyle demek istedim birkaç nedeni olabilir yüklü olan twrp hasarlı olabilir bir şekilde. Bir üst yada alt versiyonunu yeniden flashlayın twrp yi twrp ekranı açıldığında son sürüm org stabil sürümü yüklü twrp üzerinde flashlayın büyük ihtimaller düzelecektir.Önemli bir sorun gibi durmuyor.
Kolaygelsin

Oyla:
Üst Alt