Yardım Orangefox Sorunu

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuimix
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Orangefox kurdum ancak twrp ekranına bağlanırken ortalama 5dk ya da daha fazla bir süre boyunce siyah ekranda kalıyor ve bildirim ışığı yanıyor. Bunun Çözümü var mı ?

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Selamlar evet öyle demek istedim birkaç nedeni olabilir yüklü olan twrp hasarlı olabilir bir şekilde. Bir üst yada alt versiyonunu yeniden flashlayın twrp yi twrp ekranı açıldığında son sürüm org stabil sürümü yüklü twrp üzerinde flashlayın büyük ihtimaller düzelecektir.Önemli bir sorun gibi durmuyor.
Kolaygelsin
hocam adb üzerinden sanki sıfırdan twrp kuruyomuş gibi yapmam gerekiyor sanırım. Bir sorum daha olacak twrp kurulum konularında yedek alın yoksa verileriniz gider diyor. Bu benim yapacağım işlem için geçerli mi ?
Ya da direk twrp ekranından instali olarak orangefox u kurduğum gibi kurabilir miyim ?

Oyla:

zeynelzeynel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynel
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Elk.Elektironik
Konular
7
hocam adb üzerinden sanki sıfırdan twrp kuruyomuş gibi yapmam gerekiyor sanırım. Bir sorum daha olacak twrp kurulum konularında yedek alın yoksa verileriniz gider diyor. Bu benim yapacağım işlem için geçerli mi ?
Verilerin vlsilinmesi ufakta olsa ihtimal dahilindedir yapacağınız işleme bağlı aslında şöyle yapsak çok daha iyi olur.
Şu anda yüklü twrp üzerinden stock recevery IMG yi flashlayın cihazı fastboot moda alıp sisteminize uygun sitede mevcut tek tık twrp yi fastboot modda yeniden flashlayın twrp açıp son sürüm stabil org yi flashlarsanız daha net bir sonuç alırsınız.
Kolaygelsin....

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Verilerin vlsilinmesi ufakta olsa ihtimal dahilindedir yapacağınız işleme bağlı aslında şöyle yapsak çok daha iyi olur.
Şu anda yüklü twrp üzerinden stock recevery IMG yi flashlayın cihazı fastboot moda alıp sisteminize uygun sitede mevcut tek tık twrp yi fastboot modda yeniden flashlayın twrp açıp son sürüm stabil org yi flashlarsanız daha net bir sonuç alırsınız.
Kolaygelsin....
hocam bilginiz için teşekkür ederim. MiuiMix Rom anlamadığım bir şekilde twrp yerine orangefoxdan yüklenmesi gerekiyormuş o yüzden yüklediydim. Şimdi söylemiş olduğunuz çözümle denedim ama bir gelişme alamadım ve bildiğim yoldan şaşmayarak TWRPde kalmaya devam etme kararı aldım...

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
aslında yüklü ve işlem yapabiliyorum ama kurtarma moduna girmeye çalıştığımda normalde twrp yüklüyken direk açılıyordu ama orangefox yükledim ve nerdeyse 10dk açılmasını bekliyorum.
orangefoxun bir pro düzenlenmiş sürümü vardır bir de dandik düzenlenmiş modlusu vardır. recovery hakkında sekmesindeki alanlar da kayma vs.. var mı? sürüm değişin R10 vs. kullanmayın 20+ kullanın.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
orangefoxun bir pro düzenlenmiş sürümü vardır bir de dandik düzenlenmiş modlusu vardır. recovery hakkında sekmesindeki alanlar da kayma vs.. var mı? sürüm değişin R10 vs. kullanmayın 20+ kullanın.
hocam R10 sürümünün üstünde bir sürüm bulamadım ve twrpye geri döndüm

Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
Recovery - Mi 6 Sagit Orange Fox Kurulumu ve Kullanımı hocam forumda verilen ve internetten verilen hepsini denedim sonuç değişmedi.
-

ikisinden birini kurmadan önce persist.img - vendor, boot ve logo, dtb imajlarını yedekleyip tekrar flaşlayın fastboottan ve fastboottan recovery kurup deneyin düzelmesi lazım. işe yaramazsa kusura bakma..

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
-

ikisinden birini kurmadan önce persist.img - vendor, boot ve logo, dtb imajlarını yedekleyip tekrar flaşlayın fastboottan ve fastboottan recovery kurup deneyin düzelmesi lazım. işe yaramazsa kusura bakma..
hocam bunları yedeklememizin sebebi nedir ? Bu sürümüde önceden deneyip flashladım ama bu sürümde olumsuz sonuç verdiydi.

Oyla:
Üst Alt