Sohbet Operatör Değişikliği Tavsiye Bekliyorum

Operatör Tavsiyeniz Nedir?

• Turkcell

Oy: 23 45,1%
  • Türk Telekom

Oy: 10 19,6%
  • Vodafone

Oy: 18 35,3%

• Kullanılan toplam oy
    51

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Bu operatörlerin kendi müşterisine vermediği paketi dışarıdan gelene vermesine ayar oluyorum. Zaten hepi topu 3 operatör var ülkede, 3ü arasında dönüp duruyoruz. Boşa bizi zahmete sokup yok sim kart değiştir yok bankalardan sim kart blokesi kaldır vs uğraştırıyorlar. Yap standart paketler, konuşma isteyene ona göre internet isteyene ona göre, kalitene göre fiyatlardır, yeni gelen de geçsin ama kendi müşterin de yeni müşteri kadar olmasa da hiç değilse düdüklenmeden geçebilsin, bu nedir arkadaş "bu paketler sadece hattını taşıyanlara ya da faturalı ya geçenlere" saçmalığı

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Bu operatörlerin kendi müşterisine vermediği paketi dışarıdan gelene vermesine ayar oluyorum. Zaten hepi topu 3 operatör var ülkede, 3ü arasında dönüp duruyoruz. Boşa bizi zahmete sokup yok sim kart değiştir yok bankalardan sim kart blokesi kaldır vs uğraştırıyorlar. Yap standart paketler, konuşma isteyene ona göre internet isteyene ona göre, kalitene göre fiyatlardır, yeni gelen de geçsin ama kendi müşterin de yeni müşteri kadar olmasa da hiç değilse düdüklenmeden geçebilsin, bu nedir arkadaş "bu paketler sadece hattını taşıyanlara ya da faturalı ya geçenlere" saçmalığı
Hay diline sağlık hocam vallahi bende aynen senin gibi düşünüyorum..kaç sefer müşteri hizmetlerini TLF bozdum attım sizin müşteriye zerre kadar önem verdiğiz yok dedim..yok sim kart blokesi kaldir yok hat acilmasini bekle 2-3 gün..bende neresi uygunsa ora geciyorum hepsine ayar oldum hepside müşteriye önem vermiyor..al birine vur ötekine hepsi milletten nasıl 1 lira fazla alırız derdinde...

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam bu konuya kadar operatörler konusunda tartışılacak çok konu var. Yurtdışında millet sınırsız internet kullanıyor yok 4 GB'mış 5 GB hediyeymiş oymuş buymuş muhabbetlerine bile girmiyorlar. Üstüne üstlük tüm bunlar için çok komik ücretler ödüyorlar...

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam bu konuya kadar operatörler konusunda tartışılacak çok konu var. Yurtdışında millet sınırsız internet kullanıyor yok 4 GB'mış 5 GB hediyeymiş oymuş buymuş muhabbetlerine bile girmiyorlar. Üstüne üstlük tüm bunlar için çok komik ücretler ödüyorlar...
İşin başka tarafı bu da. Neyse ki operatör sayımız üçe çıktı da az biraz rekabet oldu, zamanında Telsim ve Aria gelmeden evvel "alo" diyorduk 10 kontör gidiyordu :)

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Biz el mecbur telekom kullanıyoruz. Şaşırtan operatör diyorum ben. İlin merkezinde çeker iki sokak gidince araki bulasın. Volte hak getire. wowifi oda ne telekomda böyle bir şeyi bilen kimse çalışmıyor. Sabit ödemeli faturalı hattım var. Taahhüt veriyoruz atıyorum 29,75 tl standart diyor. Bir kez bile standart verilen dakikaları interneti mesajı asla aşmıyorum zaten fazla veriyor aşma ihtimalim pek yok. Fazla veriyor çünkü kullanamıyorsun bütün görüşmelerimiz kamuya açık yapılıyor evde çünkü balkona çıkıp tam köşeden 9 açılı diş fırçası şeklinde özel bir pozisyon almamız gerekiyor konuşmak için. Allahtan whatsap var. Ama bir ay 30,25 bir ay 30 bir ay 29,77 illa bir gıdım aşıyor o fiyat. Öpüp sevmeden asla bırakmaz yani.
Ama bu kez biter bitmez vodafona geçeceğim.
Ve hep müşteri hizmetlerini aramaya değmeyeceğini düşüneceğin miktar kadar fazla gelir fatura :)

DSOTO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
Merhabalar. Yakın zaman içinde Turkcell'de kullanmış olduğum 6 GB internet + 750 Dk. + 100 Sms in 39 TL olduğu paketimin taahhüdü doluyor. Turkcell'e gidip sorduğumda güncel avantajlı paketlerin olmadığını söylediler. Turbo paketler var 8 GB +1000 Dakikaya 90 TL. 35-40 TL civarında bir paket düşünüyorum benim işimi fazlasıyla görüyor. Sizden bu konudaki düşüncelerinizi alacaktım. Turkcell üzerinde benim için büyük rahatlık sağlayan VoLTE/voWIFI özelliği ile telefon görüşmelerinde eskisi gibi çekmeme sorunu yoktu istenilen her cihazda aktive edilebiliyordu telefon destekliyorsa. Diğer operatörlerde de aynı şekilde sorunsuz aktive edebilir miyim ben bu VoLTE/voWIFI özelliğini? Mi 8 SE cihazını kullandığım için operatör desteklemeyecektir muhtemelen nasıl aşabilirim sorunu? Diğer operatörler hakkında izlenimimi de söyleyim. Vodafone bana biraz kurnaz bir firma gibi geliyor. Müşteri olana kadar süper, olduktan sonra pek bakmayan bir firma gibi. Çark muhabbeti zaten rezalet. Yapmasalar daha iyi. İnternet anlamında sanırım daha iyi Türk Telekom'a göre. Türk Telekom da tam fiyat performans operatörü gibi geliyor. Hat çekimlerinde sıkıntı var mı bilmiyorum. Ama dolu dolu paketleri var. O paketleri aldıktan sonra çark çevirme peşinde de koşmam açıkçası. Gerçi internetine yavaş diyorlar. O kadar paket alıp kullanamayacaksan onun da bir anlamı kalmıyor.Evimin çevresinde en iyi çeken operatörü görebileceğim bir sistem var mı? Dediğim gibi benim önceliğim VoLTE voWIFI özelliğini kullanabilmek. Sizin bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa ona göre düşünebilirim. İyi forumlar...
selamlar benim turkcell de kontratım 20 mayısta bitti.tarifem 80 tl idi telefon almıştım taksitleri bitti. tamamen serbest kaldım.turkcellden bana verdikleri en düşük tarife eski kontratımdan aşağı dk gb sms içerikli 80 tl idi.müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçmek istediğimi belirttim.bana neden faturasıza geçmek istediğimi sordular bende turkkcell eski müşterisini istemiyor yeni gelene çok imkan sağlıyor.başka operatöre korona salgınından dolayı sim kart değişince bir sürü banka gezmek istemediğim için şimdilik geçmiyeceğimi fakat ortalık düzelince hattımı taşıyacağımı söyledim.talebim alındı onayladım 96 saate kadar faturasız hatta geçiş yapılacağı söylendi.48 saat geçmeden beni aradılar.faturalıda kalırsam 30 tl ye 500 dk 3gb 100 sms dediler.ben bir üst tarife istedim.şimdiki tarifem 8 gb 750 dk 100 sms 49 tl bana yeter.isteyen olursa 49 tl ye 13 gb 1000 dk 250 sms var

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar 1 kaç ay farklı operatör kontörlü hatta geçip tekrar eski operatöre dönerseniz daha avantajlı fiyatlarla karşılıyorlar sizi, bende 4 yıldır vodafone'dayım ağustosda doluyor taahhütüm 39 tl fiyattan bir anda min 55 60 tl paketler önermeye başladılar ben böyle bir yol izleyeceğim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hazır yeri gelmişken Türk Telekom kullanıcısı arkadaşlara bir sorum olacak...

Henüz yaşı küçük olan oğluma çocuk saati ile birlikte kullanması için bir Turkcell hat almıştım. Sonra saati attı, benim eski telefonuma el koydu, Turkcell gereksiz pahalılaştı ve ben de en uygun olarak gördüğüm bimcell'e geçirdim. Bimcell Türk telekom altyapısı kullanıyor yani çekim konusunda Türk Telekomdan hiç bir farkı yok. Arada verdiği hediyelerle 3-4 ayda bir defa kontör yüklüyorum ve benim ufaklık çok mutlu. Acaba Türk Telekom kullanan arkadaşlar neden Bimcell değil de Türk Telekom kullanıyorlar? Ne gibi bir artısı var?

ertancetin hocam zannediyorum aynı tarifye kullanıyorduk. Benim de geçtiğimiz ay bitti. Başka operatöre geçmek için bekliyordum ve taahhüt süresi bitmeden 2-3 gün önce arandım ve benzer bir tarifeyi tekrar teklif ettiler. Şu an 750dk, 4gb ve 100 SMS 39₺ olarak kullanıyorum. Arada ilk bilmem kaç şu kadar GB hediye falan da dediler ama sürekli wifi kullandığım için aylık 500mb bile kullanmıyorum dolayısı ile net hatırlamıyorum. Özetle taahhütümü 1 yıl daha uzattım. Bence kesin karar vermek için son güne kadar bekleyin, sizi de arayabilirler.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
cantara hocam dediğiniz gibi yapabilirim aslında. Ama mesela bazı arkadaşlarımı Vodafone 2 ay hatta 3 ay kala arayıp yeni bir taahhüt önerisinde bulunuyorlardı. Turkcell arayıp da teklif bile etmedi ses seda yok. Onu anlayamadım. Elindeki müşteriyi tutmaya yönelik bir hareket yok operatörlerden. Hat değişikliği bankaların "çok güvenli" sisteminde bizi yeterince uğraştırıyor. Bloke kaldırmak için banka banka gezmek bile bu operatör değişikliği için çok çekilmez bir durum bence. Tabi ki günün sonunda Türkiye de olduğumuz için cebimizi düşünmek durumunda kalıyoruz. Bakalım biraz fikir vermesi amacıyla konuyu başlatmıştım, konuyu açmadan önce ile şimdi arasında fikirlerim değişti. Umarım işine yarayan arkadaşlar da olmuştur. İlgiyle her yorumu okuyorum.

Üst Alt