Sohbet Operatör Değişikliği Tavsiye Bekliyorum

Operatör Tavsiyeniz Nedir?

• Turkcell

Oy: 23 45,1%
  • Türk Telekom

Oy: 10 19,6%
  • Vodafone

Oy: 18 35,3%

• Kullanılan toplam oy
    51

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama 2.hattımın iptali için cayma bedeli + fatura diyerek bana 225 tl geçireceklerini söylemişlerdi :) ben de hattı aramalara kapatıp, taahhüdü kısaltıp, 20 tlye çektim. eylülde iptal edeceğim. Cayma bedelleri tüm operatörler için büyük sıkıntı. Muhtemelen yararlandığınız indirim tutarı +faturanız ile ödersiniz.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim,
İlk kullanımda Türk Telekom'dan geçtiğinizde hissettiğiniz belirgin bir değişim oldu mu hocam internet kalitesi ses kalitesi çekim gücü gibi?

Teşekkür ederim bilgiler için. Benim aklıma takılan meselelerden birisi de mesela taahhütlü bir operatör geçişi yaptığımda ilk ay caydım diyelim. 12 aylık cayma bedeli mi alınıyor yoksa sadece kullanmış olduğum aylar mı alınıyor onu da bilmiyorum. Eğer sorun olmayacaksa kafam rahat bir aylık cayma bedeline razı olup gönül rahatlığıyla deneyebilirim aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saygılar ve sevgiler değerli hocam :)
El an 15 gb 1000 dk 100 sms vs 65 liralık bir tarifem var Turkcellde ne var ki 2 ay sonra bitiyor ve şu an bu paket 119 TL den aşağı değil. Ben de Vodafone ye geçeceğim gibi.

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Tekrar kontrol ettiğimde 20 gb 12 ay taahhüd var sanirim sizde bir inceleyin

Anlik internet sorunu vodofone ve telekomdada yasabilirsiniz bunun için size tavsiye bulundugunuz bölgede 4.5 istasyon cok yoğun olabilir 3 g alabilirsiniz baktiniz hangisiyle çalışıyor sağlıklı bolgenizde onu seçersiniz

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Ben 12 ay biliyorum hocam 24 ay ise gelecek yıllarda ne olacağı belli olmaz 24 ayını bağlama kesinlikle hiç bir hatta
Şöyle bir not var hocam tam anlayamadım ama sanki 24 ay bağlıyorlar gibi. Ek olarak ekledim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200604-002827839.jpg
    Screenshot_20200604-002827839.jpg
    325,7 KB · Görüntüleme: 20

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Şöyle bir not var hocam tam anlayamadım ama sanki 24 ay bağlıyorlar gibi. Ek olarak ekledim
Benim attığım linkden bakmanizi rica edeceğim bu farklı hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mazlum_21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mazlum
Cihazım
Mi t9
Konular
24
Var mı Vodafone den başka

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-03-18-44-40-309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-03-18-44-40-309_com.android.chrome.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 18

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Benim attığım linkden bakmanizi rica edeceğim bu farklı hocam
Ekleme yapıyorum faturasizdan geçenler falan diyor ama hat tasimayada bu paraya 20 gb kampanyasi vardı telekomda bir araştırın derim

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Caner19 hocam sanırım yanlış tarifeye bakıyordum ben hakkınızı helal edin. Sizinkisi farklı sanırım. Dediginiz gibi 12 aylık taahhüt yapıyor ve cayma bedeliyle alakalı yazıyı da buldum. Müşteri lehine olacak şekilde hesaplanır diyor. Yani 1 ay kalsa taahhüdün bitmesine, 1 ay hesaplıyor başında da çıksan 1 ay hesaplıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200604-003432718.jpg
    Screenshot_20200604-003432718.jpg
    584,2 KB · Görüntüleme: 14

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Caner19 hocam sanırım yanlış tarifeye bakıyordum ben hakkınızı helal edin. Sizinkisi farklı sanırım. Dediginiz gibi 12 aylık taahhüt yapıyor ve cayma bedeliyle alakalı yazıyı da buldum. Müşteri lehine olacak şekilde hesaplanır diyor. Yani 1 ay kalsa taahhüdün bitmesine, 1 ay hesaplıyor başında da çıksan 1 ay hesaplıyor
Telekomda olanlar *124# yapip tahhut durumunu sorgulayıp ceza bedeli neyse anlik öğrenebiliyorlar diger operatörlerdede vardir bu hizmet aslında bir araştırın onuda

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam ben çalışıyorum. Çalıştığım halde 62 lira vermek koyuyor siz öğrenciyken zor gelmiyor mu :D Bir de yersiz buluyorum aynı paketi yarı fiyatına başka operatörden alabiliyorken niye geçiş yapayım diye.
Şu an GSM operatörleri arasında fiyat yönünden en uygun paketler Türk Telekom da. Misal ben 10gb İnternet 1000 dk + 1000 sms için vergiler dahil 33 TL ödüyorum.
Ek olarak Buse S. Yıldız hocam volte ve wowifi kullanıyorsanız Türk Telekom u baştan elemelisiniz demiş. 15 senelik Turkcell tecrübesinden sonra Türk Telekom a geçmiş bir kullanıcı olarak bu konuda naçizane düzeltme yapmak isterim.
Bir senedir Türk Telekom abonesiyim, volteyi de aktif ve sorunsuz kullanırım. Wowifi yi test etmedim ama daha evvel aktif edilmeyen bu özellik artık rahatlıkla kullanılabiliyor.
Türk Telekom da çekim kalitesi Türkcell kadar üst düzey olmasa bile paranızın hakkını veriyor. En azından ben 1 yılı aşkın zamandır en ufak sıkıntı yaşamadım.
Vodafone hiç kullanmadım ama forumda şöyle bir motto yu sıkça duydum...
" Vodafone pişmanlıktır..."
Hangisini tercih ederseniz hakkınızda hayırlısı olsun..

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Siz derseniz boynumuz kıldan incedir çok değerli Avni hocam, naçizane kullanıcı deneyimi olarak paylaşmış idim.. Ben şahsen beğenmemiş idim, tabi ki görüşler farklı olabilir. :)

Saygılar, çokça selamlar :)
Şu an GSM operatörleri arasında fiyat yönünden en uygun paketler Türk Telekom da. Misal ben 10gb İnternet 1000 dk + 1000 sms için vergiler dahil 33 TL ödüyorum.
Ek olarak Buse S. Yıldız hocam volte ve wowifi kullanıyorsanız Türk Telekom u baştan elemelisiniz demiş. 15 senelik Turkcell tecrübesinden sonra Türk Telekom a geçmiş bir kullanıcı olarak bu konuda naçizane düzeltme yapmak isterim.
Bir senedir Türk Telekom abonesiyim, volteyi de aktif ve sorunsuz kullanırım. Wowifi yi test etmedim ama daha evvel aktif edilmeyen bu özellik artık rahatlıkla kullanılabiliyor.
Türk Telekom da çekim kalitesi Türkcell kadar üst düzey olmasa bile paranızın hakkını veriyor. En azından ben 1 yılı aşkın zamandır en ufak sıkıntı yaşamadım.
Vodafone hiç kullanmadım ama forumda şöyle bir motto yu sıkça duydum...
" Vodafone pişmanlıktır..."
Hangisini tercih ederseniz hakkınızda hayırlısı olsun..

Üst Alt