Buse S. Ada
Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 157
Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama 2.hattımın iptali için cayma bedeli + fatura diyerek bana 225 tl geçireceklerini söylemişlerdi ben de hattı aramalara kapatıp, taahhüdü kısaltıp, 20 tlye çektim. eylülde iptal edeceğim. Cayma bedelleri tüm operatörler için büyük sıkıntı. Muhtemelen yararlandığınız indirim tutarı +faturanız ile ödersiniz.
saygılar ve sevgiler değerli hocam
Yazdıklarınız için teşekkür ederim,
İlk kullanımda Türk Telekom'dan geçtiğinizde hissettiğiniz belirgin bir değişim oldu mu hocam internet kalitesi ses kalitesi çekim gücü gibi?
Teşekkür ederim bilgiler için. Benim aklıma takılan meselelerden birisi de mesela taahhütlü bir operatör geçişi yaptığımda ilk ay caydım diyelim. 12 aylık cayma bedeli mi alınıyor yoksa sadece kullanmış olduğum aylar mı alınıyor onu da bilmiyorum. Eğer sorun olmayacaksa kafam rahat bir aylık cayma bedeline razı olup gönül rahatlığıyla deneyebilirim aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saygılar ve sevgiler değerli hocam
El an 15 gb 1000 dk 100 sms vs 65 liralık bir tarifem var Turkcellde ne var ki 2 ay sonra bitiyor ve şu an bu paket 119 TL den aşağı değil. Ben de Vodafone ye geçeceğim gibi.