Sohbet Operatör Değişikliği Tavsiye Bekliyorum

Operatör Tavsiyeniz Nedir?

• Turkcell

Oy: 23 45,1%
  • Türk Telekom

Oy: 10 19,6%
  • Vodafone

Oy: 18 35,3%

• Kullanılan toplam oy
    51

karakaplan36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
0
Biz el mecbur telekom kullanıyoruz. Şaşırtan operatör diyorum ben. İlin merkezinde çeker iki sokak gidince araki bulasın. Volte hak getire. wowifi oda ne telekomda böyle bir şeyi bilen kimse çalışmıyor. Sabit ödemeli faturalı hattım var. Taahhüt veriyoruz atıyorum 29,75 tl standart diyor. Bir kez bile standart verilen dakikaları interneti mesajı asla aşmıyorum zaten fazla veriyor aşma ihtimalim pek yok. Fazla veriyor çünkü kullanamıyorsun bütün görüşmelerimiz kamuya açık yapılıyor evde çünkü balkona çıkıp tam köşeden 9 açılı diş fırçası şeklinde özel bir pozisyon almamız gerekiyor konuşmak için. Allahtan whatsap var. Ama bir ay 30,25 bir ay 30 bir ay 29,77 illa bir gıdım aşıyor o fiyat. Öpüp sevmeden asla bırakmaz yani.
Ama bu kez biter bitmez vodafona geçeceğim.
turktelekom da volte var arkadaşlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ahmetcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hocam elinize kolunuza emeğinize sağlık. Vakit ayırıp bu kadar detaylı yazmanız beni çok mutlu etti. Her bir kalemi ayrı ayrı değerlendirdiğiniz için aslında neyin ne olduğu daha belli oluyor. Bir de cihazımız aynı olduğu için sizin de tecrübeleriniz var. Bu telefon bir müddet daha bende olacak. Muhtemelen dediğiniz gibi bir hatta geçip sonra tekrar dönme olayına girilebilir. Ama yine de arkadaşların farklı fikirleri olursa onları da okuyup ona göre netleştirmek istiyorum.
Rica ederim hocam her zaman.Aynen dediğiniz gibi yapın isterseniz.Diğer hocalarımdan da fikirler alın en son aklınıza hangisi uyarsa onu uygulayın.Bu şekilde sizin için en iyisi olur bence.

wedoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vedat
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
tam aradığım konuyu buldum :) bende şuan vodafone kullanıcısıyım ve malesef hiç memnun kalmadım. taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı ve turkcell e geçmeyi düşünüyorum. daha önceden uzun yıllar turk telekom kullandım ve şehir dışında da hiç problem yaşamadım. istanbulda yaşamaktayım. depremde turk telekomun patlaması sonucu vodafone a geçiş yaptım :) fakat sim kartı taktığım günden beri turk telekomda full çeken telefon hep 3-4 diş çekmeye başladı. internet hızı aşırı yavaş. tarifem redli 15=15 gb internet, 1000 dk, 1000 sms, vodafone ve sabit hatlar sınırsız 49tl(vergilerle beraber 51-52 tl ödüyorum) açıkcası turk telekomun deprem harici aldığım hizmetin yarısı kadar olamadı vodafone. bu tamamen sizin yaşadığınız bölgeyle ve kullandığınız telefonla alakalı bir durum. mi8 kullanmaktayım ve çoğu kullanıcı vodafone un mi8 ile uyumsuz olduğunu ve çekim problemi yaşadığını söylemekte. bende bunlardan bunalıp 3 kuruş fazla olsun adam gibi çeksin mantığıyla taahhütüm dolunca turkcell e geçmeye karar verdim. tarifeleri tabiki biraz daha pahalı fakat diğer tüm operatörlerle hemen hemen aynı seviyede. turkcell de faturalı hattan korktuğumdan dolayı faturasıza geçmeyi düşünüyorum. sizin açtığınız konu sayesinde bende turkcell kullanan arkadaşların kullandıkları tarifelerini görüp bilgi sahibi oluyorum çok teşekkür ederim :) yine de arkadaşlar kullandıkları tarifeleri paylaşırlarsa fikir sahibi olmak için bizlere de yardımcı olmuş olurlar :)

Üst Alt