apk olarak kurup root yetkisi vermeniz lazımAdaway modül mü yoksa apk olarak mı kurmam gerekiyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dns değiştiridğimde kullandığım host dosyası ile çakışıyor ağ hatası veriyor
Test edildi, güzel çalışıyor ama Google reklam panelleri yüklenmedi şeklinde görünüyor. Reklamlardan daha büyük görüntü kirliliği oluşturuyor.Telefonun "Bağlantı ve Paylaşım" ayar sekmesi altında, özel dns kısmına dns.adguard.com adresini girerek reklamları unutabilirsiniz
Usta ben zaten oyundalar da host dosyası kullanıyorum. Birde Adaway host kullanırsam sıkıntı olmaz mı?
Bunu denedim. Benim kullandığım host dosyası ile çakıştı ağ hatası veriyor
Eski host dosyası derken hocam?
dns.adguard.com + youtu.be için vanced + tarayıcı için opera kullanıyorum. Açıkcası hiç reklam ile sorunum kalmıyor.her yerde reklam engelleyen uygulama var mı
Aynen xiaomi dışında başka marka telefon kullanan kişilere önerdiğim bir uygulamadır.Uygulama olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediröneririm, özelleştirme çok ve aç kapat kullanım kolaylığı var.
Telefon numarasını kaydetmediğim için cevap veremiyorum hocam. Sorduğunuz soru için de o kadar bilgili değilim. Buraya belirtin, mutlaka bilgili bir hocamız size yardımcı olacaktır.Özele bakma şansınız var mı hocam