Rom OneOs (Miui 12.5) 21.8.30 Mi10T - Mi10T Pro - K30S ULTRA (Android11)

mstfmirac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9 T
Konular
16
Güncelleme gelmiş sistem güncellemesi kısmından inidiriyor kendısı mı yukluyor yoksa ben mı TWRP üzerinden yükleyeceğim ???

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
01.08.2021 tarihli 21.8.2 güncellemesi yayınlanmıştır.

Kullanılan MIUI ALT YAPISI: 21.7.28

OneOS değişiklikleri:

• Optimize Edildi - Sistem simgesi iyileştirmeleri (stok)
  • Optimize Edildi - Yazı tipi iyileştirmeleri (MiLanPro)
  • Yeni - Aynı sürüm veya daha yüksek sürümde oldukları sürece farklı imzalara sahip paketleri yükleme imkanı eklendi, örneğin: NetFlix 2.0 -> NetFlixMod 2.0 veya NetFlixMod 2.1
  • Yeni - Android Stock'un global karanlık modunu devre dışı bırakabilmek için bir işlev eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Ekran açıkken sistem seslerini / bildirimleri etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Düşük pil uyarısını etkinleştirebilmek/devre dışı bırakabilmek için ayar eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Düzeltme - Üçüncü taraf kaynaklardan sistem uygulamalarını güncellemek istenildiğinde oluşan bir sorun düzeltildi
  • Yeni - Akıllı Ağ (OneOS ayarları altında)
Xiaomi'nin değişiklikleri:

Bildirim alanı:
  • Optimize Edildi - Üçüncü taraf temalarla Optimize Edilmiş Bildirim gölgesi uyumluluğu
  • Düzeltme - Uygulama kilidinin neden olduğu tutarsız bildirim boyutu ve arka planı sorunu
  • Düzeltme - Kilit ekranı bildirimlerinde ara sıra oluşan boşluk sorunu giderildi
Galeri
  • Yeni - Ekran görüntüleri için ekran çerçevesi özelliği eklendi [Mi 10T Lite/Redmi Note 9 Pro 5G]
  • Yeni - Fotoğraf filtreleri: Gourmand, Pinellia, Eventide, Wakakusa
  • Yeni - "Depolamayı optimize et" özelliği, cihazınızda daha küçük, yüksek kaliteli kopyalar tutarken orijinal fotoğrafları ve videoları bulutta saklamanıza olanak tanır
Güvenlik
  • Yeni - Güvenlik taramasına "Olası riskler" sekmesi eklendi
MIUI+
  • Yeni - Uygulamanın yeniden tasarımı

OneOS PUBLIC WEEKLY Server For HMK30SUltra_MI10T
MIUI VER: V125
Android VER: 11
FILE SIZE: 3633M
MD5: c5c8750c14dd5f6ac2869a7e01803ec5
Device Codename: apollo
OTA ENABLED
hocam daha once bu romu kurmustum fakat eu betaya yenı gelen guncellemeyı yukledım sorunlar gordum ve bu roma donmek ıstedım twrp den flasladım ama sureklı recovery moduna atıyor telefonu neden olur bu sizce

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
hocam daha once bu romu kurmustum fakat eu betaya yenı gelen guncellemeyı yukledım sorunlar gordum ve bu roma donmek ıstedım twrp den flasladım ama sureklı recovery moduna atıyor telefonu neden olur bu sizce
Root atıyorsanız flashlama sonrası Magisk R ve ardından Magisk 21.4 flashlayın normal açılır. Temiz kurulum yaparak geçiyorsunuz değil mi (Format data yaparak)

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Root atıyorsanız flashlama sonrası Magisk R ve ardından Magisk 21.4 flashlayın normal açılır. Temiz kurulum yaparak geçiyorsunuz değil mi (Format data yaparak)
yok hocam custom romlar arasında hep zıp i flaslayarak gecerdım sonrada önbellek temizlerdim açılırdı hep root yüklü degil telefonumda

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
yok hocam custom romlar arasında hep zıp i flaslayarak gecerdım sonrada önbellek temizlerdim açılırdı hep root yüklü degil telefonumda
Custom romlarda 4 wipe yaparak geçiş yaparsanız, belirli bir süre sonrasında hatalar almaya başlarsınız. Önerim şu yönde olur, Format data yaparak temiz kurulum yapın.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Custom romlarda 4 wipe yaparak geçiş yaparsanız, belirli bir süre sonrasında hatalar almaya başlarsınız. Önerim şu yönde olur, Format data yaparak temiz kurulum yapın.
içerikler silinmesin diye deyse baya uğraştırıyor hocam kolay yedekleme yapma yolu varsa o sekılde yaparım hep sıfırlar kurulum yaparım

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
içerikler silinmesin diye deyse baya uğraştırıyor hocam kolay yedekleme yapma yolu varsa o sekılde yaparım hep sıfırlar kurulum yaparım

SwiftBackup uygulaması tam yedekleme alır uygulamalarda. Aldığınız yedeği cihaz içinden pc ye taşıyıp yükleme sonrası yedeği cihaza atarak geri yükleme yapabilirsiniz. Resim, video gibi içerikleri manuel yedeklemeniz gerekiyor.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
SwiftBackup uygulaması tam yedekleme alır uygulamalarda. Aldığınız yedeği cihaz içinden pc ye taşıyıp yükleme sonrası yedeği cihaza atarak geri yükleme yapabilirsiniz. Resim, video gibi içerikleri manuel yedeklemeniz gerekiyor.
anladım hocam dedıgınız şekilde kurulum yaptım açıldı fakat twrp de e: unable to open loop device : /dev/block/loop19 gibi sırasıyla hatalar verdı ama yuklendı bu konu hakkında bılgınız var mı

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19

Yeni güncelleme gelmiş

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
haftalık güncellemenin telefonu çökertmesi yüzünden bu roma geçiş yaptım. 21.8.8 gayet sorunsuz idi. ama dün gelen 21.8.9 ile restart yapıldığında telefon 1 dk kasılıyor donuyor sonra normale dönüyür aynı sorun haftalık 21.8.4 sürümlü romda da vardı. bu yüzden ilk açılışta 1 dk bekleyin yoksa bu sorunu yaşayabilirsiniz. şimdilik başkaca bir sorun göremedim.

Üst Alt