- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mİ 9 T
- Konular
- 16
Güncelleme gelmiş sistem güncellemesi kısmından inidiriyor kendısı mı yukluyor yoksa ben mı TWRP üzerinden yükleyeceğim ???
hocam daha once bu romu kurmustum fakat eu betaya yenı gelen guncellemeyı yukledım sorunlar gordum ve bu roma donmek ıstedım twrp den flasladım ama sureklı recovery moduna atıyor telefonu neden olur bu sizce01.08.2021 tarihli 21.8.2 güncellemesi yayınlanmıştır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanılan MIUI ALT YAPISI: 21.7.28
OneOS değişiklikleri:
Xiaomi'nin değişiklikleri:
- Optimize Edildi - Sistem simgesi iyileştirmeleri (stok)
- Optimize Edildi - Yazı tipi iyileştirmeleri (MiLanPro)
- Yeni - Aynı sürüm veya daha yüksek sürümde oldukları sürece farklı imzalara sahip paketleri yükleme imkanı eklendi, örneğin: NetFlix 2.0 -> NetFlixMod 2.0 veya NetFlixMod 2.1
- Yeni - Android Stock'un global karanlık modunu devre dışı bırakabilmek için bir işlev eklendi (OneOS Ayarları Altında)
- Yeni - Ekran açıkken sistem seslerini / bildirimleri etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi (OneOS Ayarları Altında)
- Yeni - Düşük pil uyarısını etkinleştirebilmek/devre dışı bırakabilmek için ayar eklendi (OneOS Ayarları Altında)
- Düzeltme - Üçüncü taraf kaynaklardan sistem uygulamalarını güncellemek istenildiğinde oluşan bir sorun düzeltildi
- Yeni - Akıllı Ağ (OneOS ayarları altında)
Bildirim alanı:
Galeri
- Optimize Edildi - Üçüncü taraf temalarla Optimize Edilmiş Bildirim gölgesi uyumluluğu
- Düzeltme - Uygulama kilidinin neden olduğu tutarsız bildirim boyutu ve arka planı sorunu
- Düzeltme - Kilit ekranı bildirimlerinde ara sıra oluşan boşluk sorunu giderildi
Güvenlik
- Yeni - Ekran görüntüleri için ekran çerçevesi özelliği eklendi [Mi 10T Lite/Redmi Note 9 Pro 5G]
- Yeni - Fotoğraf filtreleri: Gourmand, Pinellia, Eventide, Wakakusa
- Yeni - "Depolamayı optimize et" özelliği, cihazınızda daha küçük, yüksek kaliteli kopyalar tutarken orijinal fotoğrafları ve videoları bulutta saklamanıza olanak tanır
MIUI+
- Yeni - Güvenlik taramasına "Olası riskler" sekmesi eklendi
- Yeni - Uygulamanın yeniden tasarımı
OneOS PUBLIC WEEKLY Server For HMK30SUltra_MI10T
MIUI VER: V125
Android VER: 11
FILE SIZE: 3633M
MD5: c5c8750c14dd5f6ac2869a7e01803ec5
Device Codename: apollo
OTA ENABLED
Root atıyorsanız flashlama sonrası Magisk R ve ardından Magisk 21.4 flashlayın normal açılır. Temiz kurulum yaparak geçiyorsunuz değil mi (Format data yaparak)hocam daha once bu romu kurmustum fakat eu betaya yenı gelen guncellemeyı yukledım sorunlar gordum ve bu roma donmek ıstedım twrp den flasladım ama sureklı recovery moduna atıyor telefonu neden olur bu sizce
yok hocam custom romlar arasında hep zıp i flaslayarak gecerdım sonrada önbellek temizlerdim açılırdı hep root yüklü degil telefonumdaRoot atıyorsanız flashlama sonrası Magisk R ve ardından Magisk 21.4 flashlayın normal açılır. Temiz kurulum yaparak geçiyorsunuz değil mi (Format data yaparak)
Custom romlarda 4 wipe yaparak geçiş yaparsanız, belirli bir süre sonrasında hatalar almaya başlarsınız. Önerim şu yönde olur, Format data yaparak temiz kurulum yapın.yok hocam custom romlar arasında hep zıp i flaslayarak gecerdım sonrada önbellek temizlerdim açılırdı hep root yüklü degil telefonumda
içerikler silinmesin diye deyse baya uğraştırıyor hocam kolay yedekleme yapma yolu varsa o sekılde yaparım hep sıfırlar kurulum yaparımCustom romlarda 4 wipe yaparak geçiş yaparsanız, belirli bir süre sonrasında hatalar almaya başlarsınız. Önerim şu yönde olur, Format data yaparak temiz kurulum yapın.
içerikler silinmesin diye deyse baya uğraştırıyor hocam kolay yedekleme yapma yolu varsa o sekılde yaparım hep sıfırlar kurulum yaparım
anladım hocam dedıgınız şekilde kurulum yaptım açıldı fakat twrp de e: unable to open loop device : /dev/block/loop19 gibi sırasıyla hatalar verdı ama yuklendı bu konu hakkında bılgınız var mıSwiftBackup uygulaması tam yedekleme alır uygulamalarda. Aldığınız yedeği cihaz içinden pc ye taşıyıp yükleme sonrası yedeği cihaza atarak geri yükleme yapabilirsiniz. Resim, video gibi içerikleri manuel yedeklemeniz gerekiyor.