- Adım
- fatih
- Cihazım
- note 10
- Konular
- 7
Kamera sıkıntıdı vsr mı21.10.18 güncellemesi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kamera sıkıntıdı vsr mı21.10.18 güncellemesi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu hangi sürümü aceba ekran süresi iyiymişÖncelikle merhaba pil olarak çok iyi %39 şarjı var daha 6 saat bir kullanım olmuş yoğun olmasına rağmen görüntülü konuşma vs vs Hız olarak çok iyi kamera olarak da iyi bir sorun yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kamera sorunu OneOs romun son sürümünde zaten yoktu, geçtiğimiz haftalarda ben kurdum, pil performansı da yeterli seviyede, normal kullanımda 2 günü rahat çıkartıyor.Konuyu hortlatıyorum ama hâlâ kullanan arkadaşlara sorularım olacak; son sürümlerde kamera sorunu devam ediyor mu ve pil performansı nasıldır?
Teşekkürler, bugün kurup deneyeceğim en son 21.11.13 çıkmış galiba. Hangi Stock romun üzerine kurmamı tavsiye edersiniz?Kamera sorunu OneOs romun son sürümünde zaten yoktu, geçtiğimiz haftalarda ben kurdum, pil performansı da yeterli seviyede, normal kullanımda 2 günü rahat çıkartıyor.
Güncel herhangi bir romun üzerine kurabilirsiniz. Ancak kurmadan önce persist ve efs yedeği alın, kenarda dursun. Özellikle persist silinmesine karşın kullanabilirsiniz.Teşekkürler, bugün kurup deneyeceğim en son 21.11.13 çıkmış galiba. Hangi Stock romun üzerine kurmamı tavsiye edersiniz?