Hata değil. Kilidiniz 360 saat sonra yani 15 gün sonra açılacak. 15 gün sonra şu an ne yaptıysanız aynısını yapın bu ekranda Bootloader kilidiniz açılacak. Şuan beklemeniz gerek sadece.merhaba arakadaşlar şuan kilit açmaya çalışıyorum unlock miui sitesine gittiğimde direk download ekranı geldi anladığım kadarıyla 72 saat beklemem gerekmiyor. lakim geliştirici seçeneklerinden miu kilit açma durumuna giriyorum hesap ve cihaz ekleye tıklıyorum ama ağa bağlanın tekrar deneyin diyor sorun nedir atladığım bir yermi var?
Telefonu kapatıp açtım tekrar denedim başarıyla eklendi dedi
[doublepost=1529432866,1529430888][/doublepost]Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar bu hatamıdır yoksa yapmam gereken bir şeymi var
tövbe bismillah bana özel bir durum mu bu? 15 gün sonra kendiliğinden açılacakmı yoksa başka bir yapmam gerekecekmi?360 saat (15 gün) bekleyeceksiniz 72 değil
teşekkürler o zaman beklemedeyim artıkHata değil. Kilidiniz 360 saat sonra yani 15 gün sonra açılacak. 15 gün sonra şu an ne yaptıysanız aynısını yapın bu ekranda Bootloader kilidiniz açılacak. Şuan beklemeniz gerek sadece.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca size özel bir durum değil şuan kim Bootloader kilidi açmaya kalkışsa 15 gün beklemek zorundatövbe bismillah bana özel bir durum mu bu? 15 gün sonra kendiliğinden açılacakmı yoksa başka bir yapmam gerekecekmi?
[doublepost=1529433133,1529433094][/doublepost]
teşekkürler o zaman beklemedeyim artık
Yok hocam size özel değil herkese aynı tarife :/tövbe bismillah bana özel bir durum mu bu? 15 gün sonra kendiliğinden açılacakmı yoksa başka bir yapmam gerekecekmi?
[doublepost=1529433133,1529433094][/doublepost]
teşekkürler o zaman beklemedeyim artık
X3 Pro'ya IMEI atılamıyor biliyorsunuz değil mi hocam ?Merhabalar poco X3 pro modeli var irakdan arkadaş vesilesi ile geldi neyse mi hesabı kurdum. Bootloader kilidi açmak istiyorum geliştiriciler de usb hata ayıklama açık oem kilidi açık fakat mi kilit açma durumu hesabı ekle dedigim de doğrulanmadı.hesabinizi ve cihazınızı tekrar ekleyin hatası veriyor çözümü nedir acab bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Şu anki koşullarda repair konusunda sorunsuz bir kullanım verecek yol yok. Kimisi direnç değişti atıldı diyor ama şebeke gelip gidiyor diyor ki atıldığını kanıtlayanı ben görmedim. Yani imei repair olmuyor kilit açacaksınız custom rom veya root için açın bunları kullanmıyorsanız kilit açmaya gerek yok.Hocam kime inanacağız şaşırdık kimi atılıyor kimisi atılmıyor diyor..