Bootloader açık ve istediğiniz işlemi yapabiliyor musunuz? TWRP,ROOT vs. işlemlerini?Benim bootloader açık olduğu halde böyle oluyor
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hocam rahatsız ettim bir şey daha sormak istiyorum bootloader açma süresine bakabileceğimiz bir yer var mı ben de bugün doluyor eminim de ne zaman dolacak bilmiyorumYardımcı olabildiysem ne mutlu hocam.
Hayırlı bayramlar bu arada
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Programdan Bootloader kilidini açın eğer süreniz dolmuşsa açılacaktır dolmamışsa kalan süreyi yazacaktır.Hocam rahatsız ettim bir şey daha sormak istiyorum bootloader açma süresine bakabileceğimiz bir yer var mı ben de bugün doluyor eminim de ne zaman dolacak bilmiyorum
Onu biliyorum başka yolu yok o zaman tamam teşekkürler :/Programdan Bootloader kilidini açın eğer süreniz dolmuşsa açılacaktır dolmamışsa kalan süreyi yazacaktır.
Benim bildiğim yok malesef.Onu biliyorum başka yolu yok o zaman tamam teşekkürler :/
Evet şu anda miui ms rom var magisk twrp kuruluBootloader açık ve istediğiniz işlemi yapabiliyor musunuz? TWRP,ROOT vs. işlemlerini?
İstediğiniz işlemleri yapabiliyorsanız bırakın nasıl oluyorsa olsunEvet şu anda miui ms rom var magisk twrp kurulu
Sent from my MI 5 using Tapatalk