Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam saç kurutma makinesiyle sonuç alamadım. Telefoncuya götürdüm sadece arka kapağı açtırmak için. İlk gittiğim telefoncu telefonu çaldım zannetti "niye açıyorsun, sebep" vs. Çıktım direkt dükkandan. Başka bir telefoncuya gittim sadece açılacak dedim açtırdım 50 TL de işçilik verdik. Şimdi evdeyim vidaları söküp EDL moda alacağım. Umarım olur. Kapak kırılmadı en azından
Bu rom çok tavsiye ediliyor ama bikaç sorum olacak kullananlara
Bu neyin portu arayüzü biraz farklı
Micam var mı
Bug var mı(şu an arrow 11deyim kamera modları arası geçiş yavaş biraz can sıkıcı)
Pil performans nasıl diğer 11leri kullanan varsa
Teşekkürler
Sağ olun var olun hocam. MIUI bir başka oluyor ya. Şimdi global sürüm MIUI 12 yükleyip kilidi kapatıp bir daha da ROM işine bulaşmamak için tövbe edeceğim. Aslında şimdi korkacak hiçbir şey yok ya. Nasılsa arka kapağı açtık bir kere. Bozulursa gene açarız rehberi uygularız.
Micam var mı
Bug var mı(şu an arrow 11deyim kamera modları arası geçiş yavaş biraz can sıkıcı)
Teşekkürler
Sağ olun var olun hocam. MIUI bir başka oluyor ya. Şimdi global sürüm MIUI 12 yükleyip kilidi kapatıp bir daha da ROM işine bulaşmamak için tövbe edeceğim. Aslında şimdi korkacak hiçbir şey yok ya. Nasılsa arka kapağı açtık bir kere. Bozulursa gene açarız rehberi uygularız.
Micam var mı
Teşekkürler
Hint stabil 12.0.2.0 üzerine inşa edilmiş Miui 12,5 arayüzü ve özellikleri mevcut, bence denenir...
Yalnız, yavaş şarj sıkıntısını aşmak için Ryzen kerneli kurmanızı tavsiye ederim denemek istediğinizde.
Hocam Octaviyi kurdum sonra pek hoşuma gitmedi. Global MIUI 12.0.3.0 sürümüne dönmek için Mi Flash 20200314 programıyla (her zaman bu sürümü kullanırdım) fastboot romu seçtim Clean All seçiliyken flash dedim birden kırmızı bir yazı yazdı Mi Flash programında. Sonra yeniden başlatmaya çalıştım telefonu ki başlatamadım komple kapandı.
Forumu takip ediyorum siz değerli hocalarımın farklı romlar hakkında yorumlarını okuyorum hep. Hem yeni güncelleme gelmişse haberim de oluyor konulardan.