Rom Octavi OS 3.0 - Android 12 [AOSP]

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Nasıl becerdin hocam?
Hocam Mi Flash ile Clean All seçip son global romu seçtim. Flash der demez kırmızı bi hata verdi. Telefon da FASTBOOT modundaydı. Ulan dedim noldu acaba, yeniden başlattım. Başlatamadım... İki gözümün çiçeği yanıt vermiyor hiçbir tepki yok ekrana hiçbir şey gelmiyor PC görmüyor.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam Mi Flash ile Clean All seçip son global romu seçtim. Flash der demez kırmızı bi hata verdi. Telefon da FASTBOOT modundaydı. Ulan dedim noldu acaba, yeniden başlattım. Başlatamadım... İki gözümün çiçeği yanıt vermiyor hiçbir tepki yok ekrana hiçbir şey gelmiyor PC görmüyor.
Ne diye uğraşırsın hocam mi flash ile, zaten orangefox yükleyip octavi yüklemişsin, hazır kurulu, geç istediğin roma.. Temiz kurulum belli format data + 4 wipe.. İlla ki temiz kurulum için mi flash zorunlu değil, en azından bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Engin., fastboot ekranı gelip gidiyor mu hemen? Yoksa zerre tepki yok mu?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Ne diye uğraşırsın hocam mi flash ile, zaten orangefox yükleyip octavi yüklemişsin, hazır kurulu, geç istediğin roma.. Temiz kurulum belli format data + 4 wipe.. İlla ki temiz kurulum için mi flash zorunlu değil, en azından bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Engin., fastboot ekranı gelip gidiyor mu hemen? Yoksa zerre tepki yok mu?
Ah hocam ah, önceden ne yapıyorsam gene aynı programlarla aynı şeyleri yaptım. Hiçbir tepki yok cihazda. Tüm tuşlara yarım saat bassam bile tepki yok. Forumdaki unbrick rehberini deneyeceğim, inşallah olur. Saç kurutma makinesiyle arka kapağı ısıtmaya çalışıyorum şu an.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ah hocam ah, önceden ne yapıyorsam gene aynı programlarla aynı şeyleri yaptım. Hiçbir tepki yok cihazda. Tüm tuşlara yarım saat bassam bile tepki yok. Forumdaki unbrick rehberini deneyeceğim, inşallah olur. Saç kurutma makinesiyle arka kapağı ısıtmaya çalışıyorum şu an.
Umarım o rehber işe yarar hocam, geçmiş olsun.. Ben mi flash zorunlu olmadığı sürece hiç elimi sürmem, rom yüklerken temiz kurulum için o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım kullanmadığım için.. Sonuçta şans işte, siz daha önce yüklerken sorun yaşamadınız ancak bugün sorun oldu.. Hemde aynı pc, aynı rom, aynı uygulama.. Kötü şans bu :(

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Umarım o rehber işe yarar hocam, geçmiş olsun.. Ben mi flash zorunlu olmadığı sürece hiç elimi sürmem, rom yüklerken temiz kurulum için o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım kullanmadığım için.. Sonuçta şans işte, siz daha önce yüklerken sorun yaşamadınız ancak bugün sorun oldu.. Hemde aynı pc, aynı rom, aynı uygulama.. Kötü şans bu :(
3 şeyden korkuyorum açıkçası. Arka kapağı kırmaktan, programın işe yaramamasından, imei wifi vs. bunların uçmasından. Cihaz resmi global sürüm. Board id 1.29 olmasına rağmen sorunla karşılaştık işte...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
3 şeyden korkuyorum açıkçası. Arka kapağı kırmaktan, programın işe yaramamasından, imei wifi vs. bunların uçmasından. Cihaz resmi global sürüm. Board id 1.29 olmasına rağmen sorunla karşılaştık işte...
Yavaş yavaş, sakin bir şekilde deneyin hocam, baktınız yapamıyorsunuz işini bilen bir tanıdık varsa ona yaptırın, kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Engin., sonuç alabildiniz mi hocam? Umarım olmuştur.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Engin., sonuç alabildiniz mi hocam? Umarım olmuştur.
Hocam saç kurutma makinesiyle sonuç alamadım. Telefoncuya götürdüm sadece arka kapağı açtırmak için. İlk gittiğim telefoncu telefonu çaldım zannetti "niye açıyorsun, sebep" vs. Çıktım direkt dükkandan. Başka bir telefoncuya gittim sadece açılacak dedim açtırdım 50 TL de işçilik verdik. Şimdi evdeyim vidaları söküp EDL moda alacağım. Umarım olur. Kapak kırılmadı en azından :D

Üst Alt