Yardım Note 9s ısınma sorunu

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum eu 11.07 yüklü biraz fazla ısınıyor gibi geldi mesela normal Facebook Instagram da falan dolaşırken batarya ve CPU ısısı 36-37 derecelere çıkıyor ve pubg oynarken o kadar ısınıyor ki yani elimi rahatsız ediyor pubg oynarken 46 47 derecelere çıkıyor yokmu dur bi çözümü

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Arkadaşlar dün telefona twrp yükledim sonra eu 11.09 a güncelledim ve format atarak temizledim cihazı ancak hala ısınıyor telefon yani nasıl desem böyle arka kapak sürekli bi sıcak batarya ve CPU sıcaklığına bakıyorum 35 36 derece
Yok mu bi akıl verecek
miui optimizasyonu kötü .benim cihazda mali g76 gpu var ısınmasıyla bilinen bir gpu oldu miui yüzünden.oysaki game booster gibi leş bir yazılımı kapatınca 60fps te yaz ortasinda bile kabul edilebilir bir sıcaklıga Max ulaşıyor. size önerim rootlayip greenify,adaway yükleyip game boosteri kapatmanız artı olarak gelistirici seceneklerinden pubg yi game driver seçmemeniz. miui illetinden kökten kurtulmak istiyorsaniz aosp rom kurun kafaniz kulağınız rahat olsun senelerce.

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
miui optimizasyonu kötü .benim cihazda mali g76 gpu var ısınmasıyla bilinen bir gpu oldu miui yüzünden.oysaki game booster gibi leş bir yazılımı kapatınca 60fps te yaz ortasinda bile kabul edilebilir bir sıcaklıga Max ulaşıyor. size önerim rootlayip greenify,adaway yükleyip game boosteri kapatmanız artı olarak gelistirici seceneklerinden pubg yi game driver seçmemeniz. miui illetinden kökten kurtulmak istiyorsaniz aosp rom kurun kafaniz kulağınız rahat olsun senelerce.
Ya aslında ben miui arayüzünü seviyorum
Mesela bundan önce mi9t pro kullanıyordum hiçbir şikayetim yoktu yazılımsal olarak

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Ya aslında ben miui arayüzünü seviyorum
Mesela bundan önce mi9t pro kullanıyordum hiçbir şikayetim yoktu yazılımsal olarak
xioami çoğu cihazını sallamıyor. mi 9t pro pahalı cihaz üstünde durmuş olabilir. ama cihazlarının çoğu yazılım ve optimizasyon özürlü.

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
xioami çoğu cihazını sallamıyor. mi 9t pro pahalı cihaz üstünde durmuş olabilir. ama cihazlarının çoğu yazılım ve optimizasyon özürlü.
Maalesef bu cihaz öyle dedğiniz gibi ama aosp romlardan nefret ederim

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam test ettim mesela bakıyorum millet diyor 2 saat pubg oynadım 35 36 derece oluyor ben 10 dk oynayınca 46 47 derece oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya beni işkillendiren olay cihazı ilk aldığım da 1 hafta falan böyle bi rahatsızlık yoktu ne olduysa bl kilidi açılıp eu rom yüklendikten sonra oldu dün format attım fln nafile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi rom mesela
Birde benim cihaz 4/64 modeli 6 GB ram olanlarla fark olurmu ısınma konusunda
46-47 derece olan batarya mı? İşlemci mi? Batarya ise çok yüksek değerler. İşlemci ise hiçbir sıkıntı yok gayet normal değerler. Düşük ısı söylenlerin bazıları cpu yerine batarya sıcaklığına bakıp söylüyor. Bende şuan batarya 33 derece işlemci resimdeki gibi. Normal kullanım değerleri bunlar.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
46-47 derece olan batarya mı? İşlemci mi? Batarya ise çok yüksek değerler. İşlemci ise hiçbir sıkıntı yok gayet normal değerler. Düşük ısı söylenlerin bazıları cpu yerine batarya sıcaklığına bakıp söylüyor. Bende şuan batarya 33 derece işlemci resimdeki gibi. Normal kullanım değerleri bunlar.
Valla işlemcinin 46 47 olduğunu hatırlıyorum ama batarya o kadar çıkıyormuydu hatırlamıyorum
Ama yani işlemcinin olduğu bölüm okadar ısınıyordu ki artık ellerim rahatsız olup oyunu kapatıyordm

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Valla işlemcinin 46 47 olduğunu hatırlıyorum ama batarya o kadar çıkıyormuydu hatırlamıyorum
Ama yani işlemcinin olduğu bölüm okadar ısınıyordu ki artık ellerim rahatsız olup oyunu kapatıyordm
Bana kalırsa değerler normal. Havalarda 30 derece üstünde. Benim Cihaz mi 9t pro normal uygulamalarda gezinirken 40-43 arası geziniyor ve beni rahatsız etmiyor. Oyun oynarken tabi daha da ısınır işlemcinin bulunduğu kısımlarda da çok hissedilir sıcaklık

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Bana kalırsa değerler normal. Havalarda 30 derece üstünde. Benim Cihaz mi 9t pro normal uygulamalarda gezinirken 40-43 arası geziniyor ve beni rahatsız etmiyor. Oyun oynarken tabi daha da ısınır işlemcinin bulunduğu kısımlarda da çok hissedilir sıcaklık
Hocam bende de vardı sizin cihazdan pubg oynarken tamam ısınıyordu ama o ısı hiç böyle rahatsız olup oyunu kapatacak derecede olmadı

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
Hocam normal kullanımda benim bu değerlerin altına düşmüyor.1 saat call of duty sonrası en fazla 42 yi zorluyor ikisi de...

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Hocam normal kullanımda benim bu değerlerin altına düşmüyor.1 saat call of duty sonrası en fazla 42 yi zorluyor ikisi de...

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde normal kullanımda bu değerler
Peki telefonun arkasının sıcaklığı elini rahatsız etmiyor mu

Oyla:
Üst Alt