Yardım Note 9s ısınma sorunu

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum eu 11.07 yüklü biraz fazla ısınıyor gibi geldi mesela normal Facebook Instagram da falan dolaşırken batarya ve CPU ısısı 36-37 derecelere çıkıyor ve pubg oynarken o kadar ısınıyor ki yani elimi rahatsız ediyor pubg oynarken 46 47 derecelere çıkıyor yokmu dur bi çözümü

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Aynen. Akıcılığı, performansı, görüntüsü falan efsane. Ben olayı biraz ileri boyuta taşıdım klavye ve mouse ile oynuyorum. PC'de oynamaya alıştım şimdi ekran küçük geliyor sanki :D
Neyle nasıl oynuyorsun hocam wasntme~~ Ben Mİ6dan geçtim, gözle görünür o kadar fark var ki anlatamam. Snapdragon 720G gerçekten şaşırttı beni, cihaz akıyor akıyor rock~~rock~~rock~~

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Neyle nasıl oynuyorsun hocam wasntme~~ Ben Mİ6dan geçtim, gözle görünür o kadar fark var ki anlatamam. Snapdragon 720G gerçekten şaşırttı beni, cihaz akıyor akıyor rock~~rock~~rock~~
Otg kablosuyla klavye mouse bağladım :D

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Nasıl oluyor ya ben 10 dk oynasam pubg yi arkası işlemcinin olduğu kısım o kadar ısınıyor ki 46 47 derecelere çıkıyor elim rahatsız oluyor ve kapatıyorum

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Nasıl oluyor ya ben 10 dk oynasam pubg yi arkası işlemcinin olduğu kısım o kadar ısınıyor ki 46 47 derecelere çıkıyor elim rahatsız oluyor ve kapatıyorum
Cihazınız ne ve hangi romdasınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otg kablosuyla klavye mouse bağladım :D

Hocam detaylı anlatır mısın nasıl yaptın?Bağlayınca direk çalışmadı herhalde değil mi?

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Romdan kaynaklı olabilir hocam bir de cihazın orijinalliğini bir sorgulatın derim.Ben 1 saat oynuyorum elimin ısısı bile geçmiyor telefona. Bu arada Turkcell T50 den geçtim (snapdragon 400) resmen eşşekten inip uzay mekiğine binmiş gibi hissediyorum :D

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Romdan kaynaklı olabilir hocam bir de cihazın orijinalliğini bir sorgulatın derim.Ben 1 saat oynuyorum elimin ısısı bile geçmiyor telefona. Bu arada Turkcell T50 den geçtim (snapdragon 400) resmen eşşekten inip uzay mekiğine binmiş gibi hissediyorum :D
Çalıştığım kurumda bir arkadaş 9s almış. Elimde telefonu görünce 9s mi o dedi. Hayır Pro dedim. O nasıl bişey ya prosu da mı varmış dedi aldı baktı. Ne kadara aldığımı sordu 2900 dedim. Gülerek ben 1800e aldım dedi. Aldım baktım telefon çok yavaş, paneli bi acayipti. O an benim tele arama heldi zil sesi çalınca senin ses niye öyle yüksek dedi. Onun tel ile karşılaştırdık. Onun telin sesi benimkinin yarısı kadar bile çıkmıyor ve çok kötüyü ses kalitesi. Baya morali bozuldu. Klon telefon olayı doğru mu bilmiyorum ama hiç orjinal gibi durmuyordu.

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Cihazınız ne ve hangi romdasınız hocam

Hocam detaylı anlatır mısın nasıl yaptın?Bağlayınca direk çalışmadı herhalde değil mi?
Hocam panda mouse pro uygulaması var onunla oynuyorum. Biraz zor yapması ve oynaması. Fiziksel rahatsızlığım olduğu için doğrudan telefonla oynayamıyorum. Zor da olsa halledip öwmtwmptm

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Hocam panda mouse pro uygulaması var onunla oynuyorum. Biraz zor yapması ve oynaması. Fiziksel rahatsızlığım olduğu için doğrudan telefonla oynayamıyorum. Zor da olsa halledip öwmtwmptm

Bi kurcalayayım clap~~giggle~~

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hocam o da bir şey mi? Ben LG G4'den (SD 808) geçiş yaptım. Sobalı evde oturuyoruz mesela. Bazen soba yerine G4 ısıtıyordu bizi. O derece yani :D Sen yine eşekten inmişsin. Biz hiçbir şeye binememişiz :D :D

Çalıştığım kurumda bir arkadaş 9s almış. Elimde telefonu görünce 9s mi o dedi. Hayır Pro dedim. O nasıl bişey ya prosu da mı varmış dedi aldı baktı. Ne kadara aldığımı sordu 2900 dedim. Gülerek ben 1800e aldım dedi. Aldım baktım telefon çok yavaş, paneli bi acayipti. O an benim tele arama heldi zil sesi çalınca senin ses niye öyle yüksek dedi. Onun tel ile karşılaştırdık. Onun telin sesi benimkinin yarısı kadar bile çıkmıyor ve çok kötüyü ses kalitesi. Baya morali bozuldu. Klon telefon olayı doğru mu bilmiyorum ama hiç orjinal gibi durmuyordu.
Ben de 9S kullanıyorum ama ben 2780'e aldım ve her şeyiyle 10 numara (maşallah, nazar olmasın). Sesi falan da efsane. G4'den geçtim ben mesela, G4'ün sesi güçlüydü ama 9S'in de G4'den kalır yanı yok.

Aman hocam kanser olmayın da. Xiaomi'nin izinlerle bi derdi var heralde, izinleri sürekli sıfırlayıp duruyor. Program da izin sıfırlanınca çalışmıyor, başa dönüyor.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Hocam o da bir şey mi? Ben LG G4'den (SD 808) geçiş yaptım. Sobalı evde oturuyoruz mesela. Bazen soba yerine G4 ısıtıyordu bizi. O derece yani :D Sen yine eşekten inmişsin. Biz hiçbir şeye binememişiz :D :D

Ben de 9S kullanıyorum ama ben 2780'e aldım ve her şeyiyle 10 numara (maşallah, nazar olmasın). Sesi falan da efsane. G4'den geçtim ben mesela, G4'ün sesi güçlüydü ama 9S'in de G4'den kalır yanı yok.

Aman hocam kanser olmayın da. Xiaomi'nin izinlerle bi derdi var heralde, izinleri sürekli sıfırlayıp duruyor. Program da izin sıfırlanınca çalışmıyor, başa dönüyor.
BL kilidi açılana kadar bişey yapmıyorum zaten. Android root olmayınca gerçekten ömrünü yiyor insanın. Telin her yeri reklam dolu :)

Oyla:
Üst Alt