Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum eu 11.07 yüklü biraz fazla ısınıyor gibi geldi mesela normal Facebook Instagram da falan dolaşırken batarya ve CPU ısısı 36-37 derecelere çıkıyor ve pubg oynarken o kadar ısınıyor ki yani elimi rahatsız ediyor pubg oynarken 46 47 derecelere çıkıyor yokmu dur bi çözümü
Nasıl oluyor ya ben 10 dk oynasam pubg yi arkası işlemcinin olduğu kısım o kadar ısınıyor ki 46 47 derecelere çıkıyor elim rahatsız oluyor ve kapatıyorum
bende de aynı sıkıntı var maalesef. havalar ısınınca oldu ama. geçen yaz hava en fazla 30 dereceydi, hiç ısınmazdı. bu yaz hava 40 derece, çok ısınıyor
redmi 5+
hocam 3 hafta önce çok ısındığı için gittim sıfırladım telefon hard brick oldu, içini açıp zar zor kurtardım. Bir daha ne rom ne de root yüklerim global miui 11 sürümü var şu an
miui optimizasyonu kötü .benim cihazda mali g76 gpu var ısınmasıyla bilinen bir gpu oldu miui yüzünden.oysaki game booster gibi leş bir yazılımı kapatınca 60fps te yaz ortasinda bile kabul edilebilir bir sıcaklıga Max ulaşıyor. size önerim rootlayip greenify,adaway yükleyip game boosteri kapatmanız artı olarak gelistirici seceneklerinden pubg yi game driver seçmemeniz. miui illetinden kökten kurtulmak istiyorsaniz aosp rom kurun kafaniz kulağınız rahat olsun senelerce.