- Adım
- Ufuk As
- Cihazım
- Oneplus 7T Pro
- Konular
- 10
Benim mia1 mi a2 lite mi 8 lite ve 9s yani 4. Deneyim. Şöyle söyleyeyim ya aldığında sorun olmaz sonradan bozar yada kutudan aldıgında sorun olur bir kaç yıl sonra düzelir. Misal mi 8 liteyi aldıgımda batarya sorunu vardı herkeste olduğu gibi , 1.5 yıl bize böyle kullandırdılar sonra uptade geldi batarya aşındıgı halde uptade ile nispeten düzeldi ama artık az çok cihazın batarya eskidi sonuçta. Yani 1.5 yıl bekletti . Şimdi note 9s aldım sırf batarya dayanımı için takoz denilebilecek cihazı aldım herhangi yazılım sorunu da çıkmadı ta ki bu uptade ye kadar. Yine Xiaomi klasiği olarak içine etmiş
Aynı düşünüyorum, bende batarya kapasitesi için aldım. Güvenlik mensubuyum vardiyalı devriyelerimiz var bütün günüm telefonda geçiyor diyebilirim benim için günü çıkartması önemli ama bu cihazla miui 11 de ertesi günü bile çıkartabilecek kadar bir ekran süresi alıyorum normal kullanımda ki bu muazzam birşey. Şimdi miui 12 globalle bunun düşmesi kötü. Revos a geçtim iyi gibi bu gereksiz şeylerde olmayınca etki eden bir durum sanırım. Gün boyu aşırı kullanım yapacağım o zaman belli edecek kendini iyice. Ama benim için henüz erken tabi firma hakkındaki düşüncelerime.