Sohbet Note 9s ekran süresi

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Benim mia1 mi a2 lite mi 8 lite ve 9s yani 4. Deneyim. Şöyle söyleyeyim ya aldığında sorun olmaz sonradan bozar yada kutudan aldıgında sorun olur bir kaç yıl sonra düzelir. Misal mi 8 liteyi aldıgımda batarya sorunu vardı herkeste olduğu gibi , 1.5 yıl bize böyle kullandırdılar sonra uptade geldi batarya aşındıgı halde uptade ile nispeten düzeldi ama artık az çok cihazın batarya eskidi sonuçta. Yani 1.5 yıl bekletti . Şimdi note 9s aldım sırf batarya dayanımı için takoz denilebilecek cihazı aldım herhangi yazılım sorunu da çıkmadı ta ki bu uptade ye kadar. Yine Xiaomi klasiği olarak içine etmiş

Aynı düşünüyorum, bende batarya kapasitesi için aldım. Güvenlik mensubuyum vardiyalı devriyelerimiz var bütün günüm telefonda geçiyor diyebilirim benim için günü çıkartması önemli ama bu cihazla miui 11 de ertesi günü bile çıkartabilecek kadar bir ekran süresi alıyorum normal kullanımda ki bu muazzam birşey. Şimdi miui 12 globalle bunun düşmesi kötü. Revos a geçtim iyi gibi bu gereksiz şeylerde olmayınca etki eden bir durum sanırım. Gün boyu aşırı kullanım yapacağım o zaman belli edecek kendini iyice. Ama benim için henüz erken tabi firma hakkındaki düşüncelerime.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bende YouTube Instagram edge de takıldım hep . Standart 14 -15 saat alıyordum . Aradaki fark bende çok hissedilir oldu dogal olarak.

2g + wifi de takıldım hep
2g ile YouTube izlediniz ve Instagram da takıldınız ,15 saat ekran süresi aldınız???? :)

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
2g ile YouTube izlediniz ve Instagram da takıldınız ,15 saat ekran süresi aldınız???? :)
Evet şebeke 2g de sabit şekilde wifi ekran ışıgı otomatik. Bir sefere mahsus degil . Cihazı aldıgımdan beri böyle. Mart yada Nisan da aldım . 14-15 saat ekran süresi, %20 nin altına düşünce batarya tasarrufu. %10 a gelmeden şarj ederim bu arada .

Daha önce mi 8 lite de 7.5-6.5 saat alıyordum , o cihazın tek eksisi buydu o yüzden bu cihaza geçtim.

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
arkadaşlar ben telefonu bugün aldım. Direk miu12 yükledim. Ayarlardan gelem güncellemeyle lakin şarjı hızlı gidiyor bu batarya ile bu kadar gitmesi normal değil. Redmi note6 pro da o batarya ile yine bu süreyi alıyordum. Napabilirim tavsiyeniz var mı?

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
arkadaşlar ben telefonu bugün aldım. Direk miu12 yükledim. Ayarlardan gelem güncellemeyle lakin şarjı hızlı gidiyor bu batarya ile bu kadar gitmesi normal değil. Redmi note6 pro da o batarya ile yine bu süreyi alıyordum. Napabilirim tavsiyeniz var mı?
Pil istatistikleri ni ss yapıb atarmısınız bakalım çünkü şuan konuştuğum kimsede şarj problemi yok

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10

Cihaz yurtdışı ise ve bl kilidiniz açıksa cihaz kategorisinde RevOS rom var gayet iyi bende aynı sorundan müzdarip bir şekilde konu açmıştım bir yönetici arkadaşımızın önerisi doğrultusunda geçtim memnunum ancak cihaz garantili ise bilemiyorum. Bende Android sistem aşırı kullanımdaydı, hard reset atmama ve miflash ile tekrar kurulum yapmama rağmen.

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Cihaz yurtdışı ise ve bl kilidiniz açıksa cihaz kategorisinde RevOS rom var gayet iyi bende aynı sorundan müzdarip bir şekilde konu açmıştım bir yönetici arkadaşımızın önerisi doğrultusunda geçtim memnunum ancak cihaz garantili ise bilemiyorum. Bende Android sistem aşırı kullanımdaydı, hard reset atmama ve miflash ile tekrar kurulum yapmama rağmen.
hocam yeni aldım. Daha bl kilidi açmadım. Açınca düşüneceğim bunu

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Evet yurtdışı aldım. Bugün aldım teşekkürler

Tekrar hayırlı olsun bl kilidi açıldıktan sonra bi RevOS a göz atın derim hocam kesinlikle memnun kalacaksınızdır. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Üst Alt