Sohbet Note 9s ekran süresi

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Bende globalda böyle sonuç alıyodum abi. Bu miui 12nin 2ci versiyonumu yoksa ne

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum ama pekte bir bilgim yok o konuda. Ben birazda özelleştirme sevdiğim için geçmeye yer arıyordum aslında zaten cihaz yurtdışı olunca geçmemek için pek sebep bulamadım fakat Globalden memnun kalsaydım belki o şekilde de kullanırdım belirli süre sonra özelleştirme isteği doğardı gene bende :)

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Sanmıyorum ama pekte bir bilgim yok o konuda. Ben birazda özelleştirme sevdiğim için geçmeye yer arıyordum aslında zaten cihaz yurtdışı olunca geçmemek için pek sebep bulamadım fakat Globalden memnun kalsaydım belki o şekilde de kullanırdım belirli süre sonra özelleştirme isteği doğardı gene bende :)
Hayırlısı olsun memnun nasıl ediyorsa öyle kullan tabiki :)

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Hayırlısı olsun memnun nasıl ediyorsa öyle kullan tabiki :)

Genede globalde neden öyle bir durum yaşadım olayına cevap bulmadan pek durmam gibi. En kısa zamanda verileri yedekler miflash ile global kurulumu yaparım tekrardan birde öyle denerim bakalın ne kadar ekran süresi alıyorum diye sonra gerisin geri RevOS. :) Bu arada katılıyorum hangisi memnun ediyorsa onda kalmak iyi tabi farklı romlarıda denemek gerek hepsinin kullanıcıya sağladığı ayrı ayrı özelleştirmeler oluyor.

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Genede globalde neden öyle bir durum yaşadım olayına cevap bulmadan pek durmam gibi. En kısa zamanda verileri yedekler miflash ile global kurulumu yaparım tekrardan birde öyle denerim bakalın ne kadar ekran süresi alıyorum diye sonra gerisin geri RevOS. :) Bu arada katılıyorum hangisi memnun ediyorsa onda kalmak iyi tabi farklı romlarıda denemek gerek hepsinin kullanıcıya sağladığı ayrı ayrı özelleştirmeler oluyor.
2ci güncelleme geldikden sonra deneyin bence belki o zaman sorunu çözmüş olurlar

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
İ
Benim ilk cihazım hocam dolayısıyla miui 10 yada 9 daki performansları bile bilemiyorum eski cihazların kıyaslamayı anca miui 11 ile yapabiliyorum cihaz 11 le geldiği için 12 çok iyi bu arada arayüz,stabilite olarak ama ekran süresi düştü baya
İnanin note 5a nın performansını MIUI 9 ve 10 da gördüm MIUI 9 da daha iyi gidiyodu ama o performans şuan MIUI 11 deki note 8 ile aynı işlemci manasında dağlar kadar fark olmasına rağmen umarım xioami MIUI 9,10 gibi tkr böyle güzel performanslı batarya ömrü uzun arayüzler yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ
İnanin note 5a nın performansını MIUI 9 ve 10 da gördüm MIUI 9 da daha iyi gidiyodu ama o performans şuan MIUI 11 deki note 8 ile aynı işlemci manasında dağlar kadar fark olmasına rağmen umarım xioami MIUI 9,10 gibi tkr böyle güzel performanslı batarya ömrü uzun arayüzler yapar yani ben snapdragon 425 li bir telefonda böyle performans görünce note 8 de yani bir canavar bekliyodum note 8 i deneyimleme şansım oldu bende şuan note 8 pro kullanıyorum hız konusunda çok memnunum ama bence daha uzun batarya ömrü böyle 15 saat veren daha performanslı arayüzler gelir

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
İ
İnanin note 5a nın performansını MIUI 9 ve 10 da gördüm MIUI 9 da daha iyi gidiyodu ama o performans şuan MIUI 11 deki note 8 ile aynı işlemci manasında dağlar kadar fark olmasına rağmen umarım xioami MIUI 9,10 gibi tkr böyle güzel performanslı batarya ömrü uzun arayüzler yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım hocam. Miui 13 den bu beklentideyim şahsen..

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Umarım hocam. Miui 13 den bu beklentideyim şahsen..
Hocam bence çok acele ettikleri için yine olmaz acele ederlerse aynı hataya tekrar düşerler daha çok çalışsınlar illa bu kadar hızlı güncellemeler vermesinler iyi bir güncelleme versinlerde 6 ay bekleyelim yani bence fark etmez

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Hocam bence çok acele ettikleri için yine olmaz acele ederlerse aynı hataya tekrar düşerler daha çok çalışsınlar illa bu kadar hızlı güncellemeler vermesinler iyi bir güncelleme versinlerde 6 ay bekleyelim yani bence fark etmez

Haklısınız.

Birumsev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
MIUI 12 ile şuan ortalam 13 saat alıyorum. MIUI 11 sürümünde 14-15 civarı alıyordum.

Üst Alt