Hocam root ile root isteyen uygulamaları kullanabilir repair işlemleri yapabilir , twrp ile rom yükleyebilir , yedek alabilir , yedeğinizi geri kurabilir , root atabilir , root kaldırabilir , format atabilir , önbellek temizleyebilirsinizustad
Twrp ve Root amacı ne ne yapabilirim.
Sağ üste mount r/w üzerine tıklayın deneyin hocamArkadaşlar bu dosyayı root Explorer ile silemiyorum.cihazım rootlu
Denedim olmuyor değişmiyorSağ üste mount r/w üzerine tıklayın deneyin hocam
Magisk üzerinden yetki verdiniz mi hocam root explorera veya unroot yapıp tekrar root yapmayı denediniz miDenedim olmuyor değişmiyor
Nasıl oluyor oMagisk üzerinden yetki verdiniz mi hocam root explorera veya unroot yapıp tekrar root yapmayı denediniz mi
Joyuse miui yazılımı indirip mi flash tool ile yazılım yükleyin " bootloader kapatma seçeneğini işaretlemeden "Note 9 Pro Joyeuse cihazım bootloopa düştü. Bootloader kilidi açık. Mi flash tool ile rom yüklüyorum ama durum değişmiyor. Fastboot a girebiliyorum sadece. Recovery ye girmiyor. Redmi logosunda kalıyor 2 sn sonra yeniden başlıyor böyle sürekli devam ediyor. Yardımcı olur musunuz lütfen.