Soru Note 9 pro için Mui 12 varmı

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
Arkadaşlar note 9 pro için Mui 12 ufukta gözüküyor mu acaba

jagged

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
jagged
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
5
Nasıl donucez ki oluyomu öyle hemde bu bir çare değil telefonu bu şekilde kabullnmek gerek o zaman
hocam bootloader kilidi açıksa twrp üzerinden sistemi silip indirdiğiniz romu yükleyebilirsiniz eğer bilmiyosanız ben whatsapp veya discord uygulması üzerinden yardım cı olabilirim

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Nasıl donucez ki oluyomu öyle hemde bu bir çare değil telefonu bu şekilde kabullnmek gerek o zaman
Telefonun sürümünden bahsetmiyorum hocam pubg de gelen güncelleme ile alakalı 1.0 sürümünden 0.19 sürüme düşünce donma takılma yaşanmıyor demek istediğim buydu.

Oyla:

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hayır. Bütün mesele bu telefonun çin pazarında satılmaması. Üretim hatasıda eklenince global pazarda da fazla satmadı. Bu nedenlerle birkaç güvenlik güncellemesi dışında herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Miui 12 için henüz hiçbir şey yapılmadığını bu gün itiraf ettiler. Herhangi bir takvimde yok. 9 pro için belki yaygın Endonezya pazarı baskısı ile gelecek yıl için kırpılmış bir miui12 gelebilir. 9s ise kesin almıyor. Yani boşuna bir miui12 güncellemesi beklemeyin.
Hocam siz yazip cizmissiniz zaten kendi kafanizda nasil bir dusunce tarziniz var hocam. Insanlar burada bilgi almak ve arastirmak icin buradalar. Bu tarz sig yorumlarla insanlari yanlis yonlendirmeyiniz lutfen. Zamanini ben bilemem ama note 9s de note 9pro da miui 12 yi alacaktir.

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Hocam siz yazip cizmissiniz zaten kendi kafanizda nasil bir dusunce tarziniz var hocam. Insanlar burada bilgi almak ve arastirmak icin buradalar. Bu tarz sig yorumlarla insanlari yanlis yonlendirmeyiniz lutfen. Zamanini ben bilemem ama note 9s de note 9pro da miui 12 yi alacaktir.
Nereye yönlendirmiştiz acaba. Elbette ben yazacam, kopyala yapıştırmı yapaydım.
Ağustosta gelecek dediler hayır dedim, Eylülde dediler hayır dedim. Onlar yanlış bilgi olmuyor ama ben hayır deyince yanlış oluyor. Bizzat kendi modları açıkladı, bir ara veririz dedi bir hazırlık şimdilik yok dedi, testlerimiz bitti dedi. Haberin varmı bunlardan yok. Sığmış, komik. :)

Oyla:

winboss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Turizm
Konular
2
Ağustosta gelecek dediler hayır dedim, Eylülde dediler hayır dedim. Onlar yanlış bilgi olmuyor ama ben hayır deyince yanlış oluyor. Bizzat kendi modları açıkladı, bir ara veririz dedi bir hazırlık şimdilik yok dedi, testlerimiz bitti dedi. Haberin varmı bunlardan yok. Sığmış, komik. :)
Note 9s ve pro ikiside alıcak hocam tartışmaya gerek yok okurken güldüm ya cidden bir android üç de arayüz güncellemesi alıcak örneği redmi S2 bakabilirsin MIUI 10/11/12 yi alıyor şimdi Çin'de aldı zaten sana ben piunikaweb adresini öneririm gerçi forumda herkese gösterdim ama hala aynı sorular dönüp dolasiyo alıcak mi almicak mi diye alıcak sonuçta bu arada MIUI 12 telegram kanalını haftaici sık sık kontrol et paylaşılıyor her cihaz için iyi geceler sağlıcakla kal

Oyla:

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Bahsettiklerinizin daha fazlasını takip ediyoruum hocam özellikle winboss hocamın dediği piunakawebi sık sık ziyaret ediyorum. Siz 9s için güncelleme gelmeyeceğini ve 9pro için endonezya da belki şeklinde ifadeler kullanınca insanları yonlendirmis oluyorsunuz haliyle. Bilgi kirli ligi olusturmanin ve tartışmanın gereği yok. İ̇yi akşamlar.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Bahsettiklerinizin daha fazlasını takip ediyoruum hocam özellikle winboss hocamın dediği piunakawebi sık sık ziyaret ediyorum. Siz 9s için güncelleme gelmeyeceğini ve 9pro için endonezya da belki şeklinde ifadeler kullanınca insanları yonlendirmis oluyorsunuz haliyle. Bilgi kirli ligi olusturmanin ve tartışmanın gereği yok. İ̇yi akşamlar.
Piunakaweb neresi link atabilirmisiniz?

Oyla:

Onurleo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Amazfit bip
Konular
1

Oyla:

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Piunakaweb neresi link atabilirmisiniz?
buyrun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun hocam
Hatta az once baktim note 9 pro icin dahili testlerin devam ettigi testler bitince guncellemenin yayinlanacagini yazmislar.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt