hocam bootloader kilidi açıksa twrp üzerinden sistemi silip indirdiğiniz romu yükleyebilirsiniz eğer bilmiyosanız ben whatsapp veya discord uygulması üzerinden yardım cı olabilirimNasıl donucez ki oluyomu öyle hemde bu bir çare değil telefonu bu şekilde kabullnmek gerek o zaman
Telefonun sürümünden bahsetmiyorum hocam pubg de gelen güncelleme ile alakalı 1.0 sürümünden 0.19 sürüme düşünce donma takılma yaşanmıyor demek istediğim buydu.Nasıl donucez ki oluyomu öyle hemde bu bir çare değil telefonu bu şekilde kabullnmek gerek o zaman
Hocam siz yazip cizmissiniz zaten kendi kafanizda nasil bir dusunce tarziniz var hocam. Insanlar burada bilgi almak ve arastirmak icin buradalar. Bu tarz sig yorumlarla insanlari yanlis yonlendirmeyiniz lutfen. Zamanini ben bilemem ama note 9s de note 9pro da miui 12 yi alacaktir.Hayır. Bütün mesele bu telefonun çin pazarında satılmaması. Üretim hatasıda eklenince global pazarda da fazla satmadı. Bu nedenlerle birkaç güvenlik güncellemesi dışında herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Miui 12 için henüz hiçbir şey yapılmadığını bu gün itiraf ettiler. Herhangi bir takvimde yok. 9 pro için belki yaygın Endonezya pazarı baskısı ile gelecek yıl için kırpılmış bir miui12 gelebilir. 9s ise kesin almıyor. Yani boşuna bir miui12 güncellemesi beklemeyin.
Nereye yönlendirmiştiz acaba. Elbette ben yazacam, kopyala yapıştırmı yapaydım.Hocam siz yazip cizmissiniz zaten kendi kafanizda nasil bir dusunce tarziniz var hocam. Insanlar burada bilgi almak ve arastirmak icin buradalar. Bu tarz sig yorumlarla insanlari yanlis yonlendirmeyiniz lutfen. Zamanini ben bilemem ama note 9s de note 9pro da miui 12 yi alacaktir.
Note 9s ve pro ikiside alıcak hocam tartışmaya gerek yok okurken güldüm ya cidden bir android üç de arayüz güncellemesi alıcak örneği redmi S2 bakabilirsin MIUI 10/11/12 yi alıyor şimdi Çin'de aldı zaten sana ben piunikaweb adresini öneririm gerçi forumda herkese gösterdim ama hala aynı sorular dönüp dolasiyo alıcak mi almicak mi diye alıcak sonuçta bu arada MIUI 12 telegram kanalını haftaici sık sık kontrol et paylaşılıyor her cihaz için iyi geceler sağlıcakla kalNereye yönlendirmiştiz acaba. Elbette ben yazacam, kopyala yapıştırmı yapaydım.
Ağustosta gelecek dediler hayır dedim, Eylülde dediler hayır dedim. Onlar yanlış bilgi olmuyor ama ben hayır deyince yanlış oluyor. Bizzat kendi modları açıkladı, bir ara veririz dedi bir hazırlık şimdilik yok dedi, testlerimiz bitti dedi. Haberin varmı bunlardan yok. Sığmış, komik.![]()
Bahsettiklerinizin daha fazlasını takip ediyoruum hocam özellikle winboss hocamın dediği piunakawebi sık sık ziyaret ediyorum. Siz 9s için güncelleme gelmeyeceğini ve 9pro için endonezya da belki şeklinde ifadeler kullanınca insanları yonlendirmis oluyorsunuz haliyle. Bilgi kirli ligi olusturmanin ve tartışmanın gereği yok. İ̇yi akşamlar.Nereye yönlendirmiştiz acaba. Elbette ben yazacam, kopyala yapıştırmı yapaydım.
Ağustosta gelecek dediler hayır dedim, Eylülde dediler hayır dedim. Onlar yanlış bilgi olmuyor ama ben hayır deyince yanlış oluyor. Bizzat kendi modları açıkladı, bir ara veririz dedi bir hazırlık şimdilik yok dedi, testlerimiz bitti dedi. Haberin varmı bunlardan yok. Sığmış, komik.![]()
Piunakaweb neresi link atabilirmisiniz?Bahsettiklerinizin daha fazlasını takip ediyoruum hocam özellikle winboss hocamın dediği piunakawebi sık sık ziyaret ediyorum. Siz 9s için güncelleme gelmeyeceğini ve 9pro için endonezya da belki şeklinde ifadeler kullanınca insanları yonlendirmis oluyorsunuz haliyle. Bilgi kirli ligi olusturmanin ve tartışmanın gereği yok. İ̇yi akşamlar.
Piunakaweb neresi link atabilirmisiniz?
Hatta az once baktim note 9 pro icin dahili testlerin devam ettigi testler bitince guncellemenin yayinlanacagini yazmislar.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun hocam