Ne tür bir sorun? Ne tür bir hata gerçekleşti? Kronik bir sorun mu yoksa sadece bazı serilerde olan bir durum mu? Kaçak modeller ekmek peynir gibi satılıyor her yerde görüyorum. Hatta bende o yüzden aldım note 8 deki kronik sorunlarla karşılaşmamak adına.. Bide güncelleme almaması komik olur bence! Tamam geç verirsin o ayrı ama almama gibi bir şans düşünemiyorumHayır. Bütün mesele bu telefonun çin pazarında satılmaması. Üretim hatasıda eklenince global pazarda da fazla satmadı. Bu nedenlerle birkaç güvenlik güncellemesi dışında herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Miui 12 için henüz hiçbir şey yapılmadığını bu gün itiraf ettiler. Herhangi bir takvimde yok. 9 pro için belki yaygın Endonezya pazarı baskısı ile gelecek yıl için kırpılmış bir miui12 gelebilir. 9s ise kesin almıyor. Yani boşuna bir miui12 güncellemesi beklemeyin.
Pubg ile alakalı hocam güncellemeden sonra oldu.Kasmami desem nasıl desem anlamdım çoğunlukla adamlarla karşılaştığım zaman ekran ağırlaşıyor çok zor dönüyor 1. Sn 2 sn durup kaliyo onun dışında akiyoo çok hızlı hareket ediyo jiroskop iyi bende sesde çok iyi kasiliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasmami desem nasıl desem anlamdım çoğunlukla adamlarla karşılaştığım zaman ekran ağırlaşıyor çok zor dönüyor 1. Sn 2 sn durup kaliyo onun dışında akiyoo çok hızlı hareket ediyo jiroskop iyi bende sesde çok iyi kasiliyo
telefon note 9 pro muArkadaşlar pubg de telefonum çok fazla kasiyo sebebi ne olabilir. Yada normalmi telefonun kapasitesi bunu oyunu
oynayan arkadaşlar yazabilirmi.
Aynen not 9 pro güncellenen sonra öldü evet ne yapalibilirz bu durumdatelefon note 9 pro mu
Yani abi ne yapalibilirz bu durumdaPubg ile alakalı hocam güncellemeden sonra oldu.
Sorun şu. Hatalı üretilmiş. Kamera lensi üstündeki cam toz alıyor. Bazı serilerde tianma panel var ve ghostscreen oluyor. Bunlar yeterince komik bence.Ne tür bir sorun? Ne tür bir hata gerçekleşti? Kronik bir sorun mu yoksa sadece bazı serilerde olan bir durum mu? Kaçak modeller ekmek peynir gibi satılıyor her yerde görüyorum. Hatta bende o yüzden aldım note 8 deki kronik sorunlarla karşılaşmamak adına.. Bide güncelleme almaması komik olur bence! Tamam geç verirsin o ayrı ama almama gibi bir şans düşünemiyorum
Pubg nin güncellemesi ile alakalı hocam eski sürüme dönüp denerseniz sıkıntı olmadığını anlayabilirsiniz.Aynen not 9 pro güncellenen sonra öldü evet ne yapalibilirz bu durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani abi ne yapalibilirz bu durumda
Olur mu öyle şey hocam note 8 note 7 bile alıcak note 9s/pro da alıcak 1 android 3 de arayüz güncelleme alıcak örneği redmi S2 de bu üçüncü arayüz yanlış bilgilere kapilmayinHayır. Bütün mesele bu telefonun çin pazarında satılmaması. Üretim hatasıda eklenince global pazarda da fazla satmadı. Bu nedenlerle birkaç güvenlik güncellemesi dışında herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Miui 12 için henüz hiçbir şey yapılmadığını bu gün itiraf ettiler. Herhangi bir takvimde yok. 9 pro için belki yaygın Endonezya pazarı baskısı ile gelecek yıl için kırpılmış bir miui12 gelebilir. 9s ise kesin almıyor. Yani boşuna bir miui12 güncellemesi beklemeyin.
Miui 12 new leaksHayır. Bütün mesele bu telefonun çin pazarında satılmaması. Üretim hatasıda eklenince global pazarda da fazla satmadı. Bu nedenlerle birkaç güvenlik güncellemesi dışında herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Miui 12 için henüz hiçbir şey yapılmadığını bu gün itiraf ettiler. Herhangi bir takvimde yok. 9 pro için belki yaygın Endonezya pazarı baskısı ile gelecek yıl için kırpılmış bir miui12 gelebilir. 9s ise kesin almıyor. Yani boşuna bir miui12 güncellemesi beklemeyin.
Nasıl donucez ki oluyomu öyle hemde bu bir çare değil telefonu bu şekilde kabullnmek gerek o zamanPubg nin güncellemesi ile alakalı hocam eski sürüme dönüp denerseniz sıkıntı olmadığını anlayabilirsiniz.
Note 8'de de vardı! Note 8 güncelleme almadı mı? Note 7 de hayli hayli vardı yine güncelleme aldı! Satılmadı neyse güncelleme vermiyelim zaten hatalı filan! Komik olan bence bu düşünce o zaman geri almak zorundalar cihazlar ya seve seve ya sevine sevine bunu yapmıyorsa güncellemeyide eşek gibi vericekSorun şu. Hatalı üretilmiş. Kamera lensi üstündeki cam toz alıyor. Bazı serilerde tianma panel var ve ghostscreen oluyor. Bunlar yeterince komik bence.