Sizde olan twrp 9s modelinden degistirilerek yapilmis twrp o yuzden 9s diye görünüyor daha note9 pro ya twrp çıkmadı ama sizin elinizdekiyle çok sınırlı birşeyler yapilabiliyor ama cok dikali olmaniz gerekir bence onunla hic bisey yapmayinSelamlar note 9 pro cihazımda twrp kurana kadar sorun yoktu twrp ekranında Note 9S yazıyor sebebi nedir ?
kardeşim twrp rom fantezisi yapmıyorsan sadece malum yöntem için kullanılıyorsun, işin bittikten sonra twrp içinden kaldır sorun yok yanlış bilgi yanlış bilgi yırtınıyorsun ama az evvel 2 tane daha yaptım yolladım. sana yine diyorum note 9s ile note 9 pro twrp si aynıkardeşim 9s ile 9pro aynı değil 9 pronun 2 varyantı var Bilgi veriyorsanız dogru düzgün verin 9 pro ile 9s aynı dediğin zaman yanlıs bilgi veriyorsun
sen twrp de hiç note 9pro diye açan sürüm gördün mü tamamen boş yapıyorsunkardeşim twrp rom fantezisi yapmıyorsan sadece malum yöntem için kullanılıyorsun, işin bittikten sonra twrp içinden kaldır sorun yok yanlış bilgi yanlış bilgi yırtınıyorsun ama az evvel 2 tane daha yaptım yolladım. sana yine diyorum note 9s ile note 9 pro twrp si aynı
kardeşim seninle muhattap olmak istemiyorum sen haklısın curtana ve joyeuse kod adlı 2 ayrı cihazın twrpsi aynı haklısınkardeşim twrp rom fantezisi yapmıyorsan sadece malum yöntem için kullanılıyorsun, işin bittikten sonra twrp içinden kaldır sorun yok yanlış bilgi yanlış bilgi yırtınıyorsun ama az evvel 2 tane daha yaptım yolladım. sana yine diyorum note 9s ile note 9 pro twrp si aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen twrp de hiç note 9pro diye açan sürüm gördün mü tamamen boş yapıyorsun