Soru Note 8 pro rehber kişiler ve mesajlar hakkında

Panarogga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Merhaba arkadaşlar note 8 pro aldım note 5 ten beridir note serisi kullanıyorum ama şu cihaz sinirimi bozdu rehber mesajlar ve kişiler sanki saf andorid gibi bir görüntüye sahip bu neden böyle anlam veremedim ne yapmak lazım note 7 deki gibi yapmak için yada beklemek mi lazım hatamıdır bu güncelleme ile düzeltirlermi yardımlarınızı bekliyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar note 8 pro aldım note 5 ten beridir note serisi kullanıyorum ama şu cihaz sinirimi bozdu rehber mesajlar ve kişiler sanki saf andorid gibi bir görüntüye sahip bu neden böyle anlam veremedim ne yapmak lazım note 7 deki gibi yapmak için yada beklemek mi lazım hatamıdır bu güncelleme ile düzeltirlermi yardımlarınızı bekliyorum.
Google uygulaması var son cihazlarda artık. Farklı ülkelerde MIUI uygulaması var. Başka rom yüklerseniz bu durumu asabilrisiniz. Telefonu kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır.

Oyla:

Panarogga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi güzülde miui 11 yazılımı olan cihaz saf android değilki neden böyle bir şey yapılmış anlamadım çok sinir bozucu bir şey

Oyla:

tremmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
inşallah duzeltirler cogu kişi bundan magdur ve geri bildirim gonderiyor umarım guncelleme ile düzeltilir gercekten sinir bozucu

Oyla:

Panarogga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle düşünsenize yıllardır kullandığın memnun olduğun markanın yeni cihazını alıyosun hevesle bi kısmı kendi yazılımı gözüküyor başka kısmı saf android olacak işmi hayır hangi akla hizmet bunu yaptılar anlamadım

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Redmi Note 8'de de o şekilde çıktı.
Bir süre yadırgadım, sonra da alıştım.
Ancak başka nedenlerden dolayı Eu Beta Rom yükledim.

Oyla:

tremmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
insallah duzeltırler gun asırı geri bidirim yapıyorum bu konu ile ilgi google uygulaması cok basit duruyor bu telefon da
umarım dikkate alıyorlardır.

Oyla:

Ceday80

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiomi mi max 3
Konular
0
düzelmez umudum yok

Oyla:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Bende babama aldim note8pro adam garipsedi ben aldım baktım ettik yok cidden baya kötü saçma sapan bir şey

Oyla:

LeanBack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Ben google kişi uygulamasının problemini anlayamıyorum, herkes şikayetçi. Eski telefonumdaki her detay, kişiye özel bir sürü ayar, farklı numaralar hepsi eksiksiz geldi google kişiler uygulamasına. Çeviriyorum arıyorum arıyor, kişilere bakıyorum, koyu teması, detaylı spam engelleme sistemi var, başka detayları görüp istediğimi arıyorum. Mesajlar desen, normal mesajlar işte, spam bildirim silmek için girip baktığın bir uygulama. Mesaj geliyor bakıyorsun, yazdığın da anca kampanyalara katılım için zaten. Nesi eksik tam olarak? veya Miui'nun ki çok mu müthiş bişey? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Oyla:
Üst Alt