Soru Note 8 pro rehber kişiler ve mesajlar hakkında

Panarogga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Merhaba arkadaşlar note 8 pro aldım note 5 ten beridir note serisi kullanıyorum ama şu cihaz sinirimi bozdu rehber mesajlar ve kişiler sanki saf andorid gibi bir görüntüye sahip bu neden böyle anlam veremedim ne yapmak lazım note 7 deki gibi yapmak için yada beklemek mi lazım hatamıdır bu güncelleme ile düzeltirlermi yardımlarınızı bekliyorum.

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Konuyla alakası yok ama redmi note 10 şarj cihazı ile note 8 pro şarj etsem herhangi bir sorun çıkarır mı note 8 pro 18w redmi note 10 30w desteklerinizi bekliyorum

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ben google kişi uygulamasının problemini anlayamıyorum, herkes şikayetçi. Eski telefonumdaki her detay, kişiye özel bir sürü ayar, farklı numaralar hepsi eksiksiz geldi google kişiler uygulamasına. Çeviriyorum arıyorum arıyor, kişilere bakıyorum, koyu teması, detaylı spam engelleme sistemi var, başka detayları görüp istediğimi arıyorum. Mesajlar desen, normal mesajlar işte, spam bildirim silmek için girip baktığın bir uygulama. Mesaj geliyor bakıyorsun, yazdığın da anca kampanyalara katılım için zaten. Nesi eksik tam olarak? veya Miui'nun ki çok mu müthiş bişey? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
1- Alışkanlıktan olabilir.
2- Miui Rehber,arama,telefon uygulaması daha anlaşılır, daha el altında(İkisini de gördüm, denedim)
Önceleri Google için yabancılık çektim, bir hafta geçtikten sonra alıştım.
Buna rağmen, ikisi de tercih olarak karşımda dursa MIUI tercihim olurdu.
Vs.Vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakası yok ama redmi note 10 şarj cihazı ile note 8 pro şarj etsem herhangi bir sorun çıkarır mı note 8 pro 18w redmi note 10 30w desteklerinizi bekliyorum

Aşağıdaki konuları okumanızda yarar var.
Dereden tepeden bazı bilgilerim var olmasına rağmen, konunun yeterince uzmanı olmadığımdan düşüncemi yazmaktan çekindim.

Son düzenleme:
Oyla:

Murat2530

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Red mi note 8
Konular
0
Bu olay benim içime dert oldu red mi note 7 de ne güzeldi alışmıştım bu çok saçma geldi note 8 berbat olmuş rehber uygulaması buldum sonunda True Phone eski alışkanlıklarını bı nebze de olsa yerine getirdi Google kişiler rehber uygulamasini kim öneride bulundu ise ... Artık demiyorum bişey ins düzelir ilk güncelleme ile

Oyla:

Süvari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt Can
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Ben google kişi uygulamasının problemini anlayamıyorum, herkes şikayetçi. Eski telefonumdaki her detay, kişiye özel bir sürü ayar, farklı numaralar hepsi eksiksiz geldi google kişiler uygulamasına. Çeviriyorum arıyorum arıyor, kişilere bakıyorum, koyu teması, detaylı spam engelleme sistemi var, başka detayları görüp istediğimi arıyorum. Mesajlar desen, normal mesajlar işte, spam bildirim silmek için girip baktığın bir uygulama. Mesaj geliyor bakıyorsun, yazdığın da anca kampanyalara katılım için zaten. Nesi eksik tam olarak? veya Miui'nun ki çok mu müthiş bişey? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Hocam tam olarak şöyle;
Mi6 kullanırken rehberi açıp "mur" yazdığımda "murat" gibi en alakalı sonuçları çıkarırdı karşıma ve en sık aradığım kişiyi en üstte gösterirdi.
Şimdi ekteki görsele bakın lütfen, "mur" yazdım ve içinde m harfinin bile olmadığı aptal saptal sonuçları gösteriyor. Ben ticaret yapıyorum, rehberimde var 1200 kişi. Mi6 da 'ers' diye yazınca ersin, ersan çıkardı ama bunda görselde anlaşıldığı gibi 6 sonuçtan 4 ü alakasız. Rehber tam bir kaos. Rehberinde 50 100 kişi olanlara sıkıntı vermez bu durum, bi parmak aşağı çekince rehber bitiyor zaten ama ben trafikte araba kullanırken birisini aramam gerektiğinde çıldırıyorum resmen.

Ekli dosyalar

• IMG_20210107_232508.jpg
    IMG_20210107_232508.jpg
    279 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:
Üst Alt