Yardım Note 8 Pro Recovery

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Valla bulamadım sadece pling'de var. 12.5.4'ü indirmeyi deneyin. Başka cihazdan indirip atabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam telegramdan yardımcı oldu arkadaş indirdim fakat yüklenmedi install zip error hatası verdi kırmızı yazı ile. Ne yapmam gerekiyor?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hocam telegramdan yardımcı oldu arkadaş indirdim fakat yüklenmedi install zip error hatası verdi kırmızı yazı ile. Ne yapmam gerekiyor?
Twrp sürümü nedir? Farklı twrp deneyin.

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hocam pc'mi lazım şuan yüklemek için? PC olmadan bir yolu varmı?
Dosyayı twrp ile de yükleyebilirsiniz. İnstall kısmında image seçip verdiğim twrp dosyasını seçin ve yükleyin.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Rom yüklendikten sonra mı dedi yoksa başlamadan hemen hata mı verdi. Yüklendikten sonra dediyse format data, reboot system deyip deneseydiniz. Bazen kırmızı yazı çıktığı halde gayet güzel yükleniyor. Twrp sürümümüz aynı idi. Yükseltmeye gerek yok. Bilgisayarsız da yükseltilir.

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Rom yüklendikten sonra mı dedi yoksa başlamadan hemen hata mı verdi. Yüklendikten sonra dediyse format data, reboot system deyip deneseydiniz. Bazen kırmızı yazı çıktığı halde gayet güzel yükleniyor. Twrp sürümümüz aynı idi. Yükseltmeye gerek yok. Bilgisayarsız da yükseltilir.
Hocam kaydırdığım anda dedi hemen hiç yüklenmedi. Acaba hatalımı indi diye düşündüm ama bilmiyorum. Bir de ben indirdikten sonra otg ile flash diske atıp flash diskten yüklemeye çalıştım.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Hocam kaydırdığım anda dedi hemen hiç yüklenmedi. Acaba hatalımı indi diye düşündüm ama bilmiyorum. Bir de ben indirdikten sonra otg ile flash diske atıp flash diskten yüklemeye çalıştım.
Hocam wipe, advanced wipe, ilk 4'ünü seçin wipe'layın, sonrasında telefona indirdiğiniz internal storageden seçin romu ve install edin. Yine olmuyorsa hatalı inmiş olabilir. İner inmez direkt twrpye girmişseniz tam inmemiş olabilir. Siz dediğim gibi yapın olmadı bir daha yüklersiniz.

Üst Alt