Sohbet Note 8 pro kötü mü ?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Rom root işleriyle uğraşıyorsan uzak dur. Ancak normal global romu kullanıp geçecek kullanıcıysan G90t işlemcinin 730'dan pek farkı yok, ne ısınması var ne performans eksiği. Ekran sürem 10-11 saat arası değişiyor, geceden sabah şarj kaybı %2-3ü geçmiyor, miui 11 yüklü, yükledikten sonra hard reset yaptım. 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum işlemci konusunda 8 prodan.

Kamera optik olarak güzel, yani genelde çok iyi fotoğraflar çekiyor ama yazılım olarak kusurları var. Özellikle yapay aydınlatılmış ortamlarda, ışık kaynağından ışık huzmeleri geliyor bazen. Ultra geniş kamera sadece açık alanlarda iyi ışıkta iş yapar, makro kamerası ise eğlenceli bence. Ön kamera kalite keskinlik olarak çok iyi, dinamik aralık çok kötü ya ön tarafın pozlamasını düzeltiyor arka patlıyor, yada ön taraf karanlık arka düzgün.

Dokunmatiği fena değil, süper diyemem.

Oyun performansı süper. Ne oyun varsa ayarları kökle oyna.

Yazılım olarak bir kere kameradan attığı oldu, bir kere de bölünmüş ekran kullanırken dondu telefon. Genel olarak ben bir sıkıntı, aksama görmedim.

Bugün olsa yine alırım bu cihazı. Amoled ekrandan ağzım iki kere yandı, bir daha girmem oraya. Mekanik kamera ayrı korkutuyor. Mi9t'de alabilirdim de f/p olarak bence Note8 pro ayarında değil. Ancak dediğim gibi rom-root uğraşacaksan telefonu kurcalayacaksan Mtk alınmaz ki burası bu işlerin forumu, burada sürüye dahil olmayan işlemcide telefon önerilmez doğal olarak angel~~

Amoled ekran sorun olmasa zaten Mi9t falan değil, MiA3 alın. 64gb'ı 1400lere düşüyordu geçen ayki indirimlerle, efsane fiyat. Boşa yukarı çıkmaya gerek yok, Note 8 pro dahil.
Telefonun kullanıcısı olarak yaptığınız bu objektif ve bilgi dolu yorumun için teşekkür ediyorum... Telefonu almadan, kullanmadan, şirket ortağıymış gibi sahiplenip, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara örnek olur inşallah. Güzel günlerde güle güle kullanın.

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
Bugün elimde note 8 pro var birde mi 9 se ikisinden birini bugün geri vericem tercihim 9 se yi kullanıcam inşallah doğru seçim yorumlarınız için teşekkürler

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bugün elimde note 8 pro var birde mi 9 se ikisinden birini bugün geri vericem tercihim 9 se yi kullanıcam inşallah doğru seçim yorumlarınız için teşekkürler
Gelecek için, güzel tercih olur. clap~~ Hayırlı olsun şimdiden.

Üst Alt