Sohbet Note 8 pro kötü mü ?

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
Mi 9 se bu telefondan oyun ve kamera olarak daha iyi mi son sorum kusura bakmayın

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Mi 9 se bu telefondan oyun ve kamera olarak daha iyi mi son sorum kusura bakmayın
Mi 9 se nin bataryası sizi üzer geri kalan kamera ve oyun performansi hemen hemen aynı oyunda note 8 pro bi tık önde.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 9t ile kamera ve pil karşılaştırmasinda hatta tasarımda da bence 9t daha iyi. Note 8 pro nun kamera performansı o kadar iyi değil, işlemcisi 12 nm ve 4500 mah olmasına rağmen 9t nin 4000 mah piline karşı eriyor karşısında.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Mi 9t ile kamera ve pil karşılaştırmasinda hatta tasarımda da bence 9t daha iyi. Note 8 pro nun kamera performansı o kadar iyi değil, işlemcisi 12 nm ve 4500 mah olmasına rağmen 9t nin 4000 mah piline karşı eriyor karşısında.
Mtk işlemcili telefona 5000 bin veya daha fazla batarya konulmalı ki, Sd işlemcili telefondaki 4 bin mAh'lık batarya performansını göstersin... giggle~~

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam mi 9 se ile kiyaslama yapmış arkadaş ona cevap verdim ben. Mi 9t ise cihaz ben de tercihimi 9t den yana kullanirim ama aradi baya fiyat farki var

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam mi 9 se ile kiyaslama yapmış arkadaş ona cevap verdim ben. Mi 9t ise cihaz ben de tercihimi 9t den yana kullanirim ama aradi baya fiyat farki var

Hocam genelde note 8 pro hep 9t ile karşılaştırılıyor ondan yazdım bende. 9 se de pil dışında güzel bir cihaz. Garantisiz fiyatlarını baz alarak yazdım. Garantili fiyatlar arasında gerçekten uçurum var.

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
Yerin dibine soktunuz cihazı:D ama ben yinede alacam beğeniyorum bence kusursuz cihaz 9t kullandım yukardan çıkan kamera sinir bozucu bence

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yerin dibine soktunuz cihazı:D ama ben yinede alacam beğeniyorum bence kusursuz cihaz 9t kullandım yukardan çıkan kamera sinir bozucu bence
Anlaşılıyor ki, bu tarz sorulara "çok iyi telefon, gözün kapalı alabilirsin" türünden, konu sahibinin hoşuna gidecek ve yaptığı tercihi onaylayacak şeyler yazmak gerekiyor... giggle~~

Rom atarken brick olan, iki üç ayda şarj performansı yarıya inen, kamerası için yazıldığı değerde fotoğraf çekemeyen bu telefon değil zaten... haha--

Üst Alt