- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Teşekkür ederim
Son düzenleme:
Sim kart takılan yerde yazar hocam 1- 2 diye. Doğru yere takıldığı halde görmüyorsa sıfırdan tekrar yapın işlemleri.arkadaşlar telefon sıfırlayınca imei gitti yedeği yoktu. yeniden imei rapair yaptım sim 2 yükledim. sim 2 hafıza kartı yeri diye biliyorum hat oraya takılı fakat cihaz da kontrol ettiğim de orayı sim 1 olarak görüyor ve sim 1 de imei yok konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Evet eng rom ile yaptım benim cihaz da 2 solt var 1 tanesi hafıza kartı ve sim 1digeri sadece sim 2 . Görseldeki imei ve takılı olan hat sim 1 e ait hattı görüyor ama imei sim 2 e atılmış acaba sim 1 mi atacaktım imeiSim kart takılan yerde yazar hocam 1- 2 diye. Doğru yere takıldığı halde görmüyorsa sıfırdan tekrar yapın işlemleri.
Bu arada eng rom yükleyip yapıyorsunuz değil mi?
Çözüldü tekrar dan eng rom yükledim sim 1 e klavyeden bir boşluk bıraktım sim 2 e imei numarası yazdım bu şekilde kabul ettiEvet eng rom ile yaptım benim cihaz da 2 solt var 1 tanesi hafıza kartı ve sim 1digeri sadece sim 2 . Görseldeki imei ve takılı olan hat sim 1 e ait hattı görüyor ama imei sim 2 e atılmış acaba sim 1 mi atacaktım imei