Soru Note 8 pro hangi versiyona downgrade yapmalıyım?

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Twrp sıkıntı olmuş olmalı evet. Yanlış twrp konusunda şüphem vardi. Anlaşılan twrp de sorunum var yanlış twrp ile denemis olmalıyım maalesef.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar denerseniz mutlaka bana da haber veriniz lütfen.

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Endonezya rom'a bulaşmak istemiyorum global romdan memnunum. Ayrıca google uygulamalarını bulut servislerini beğendiğim için tekrar indiririm. Benim için asıl önemli olan bir gecede %40 şarj ile başlayıp dün %14'e kadar düşmüş olan lanet ısı değerlerine bağlı watt limitlemesinden kurtulmak
Merhaba, Endonezya rom kullanıyorum aldığım ilk hafta direkt romladım. Son derece stabil, gece %100 bırakıyorum internet kapalı halde ve sabah hâlâ %100 uyanıyorum. Aşırı zorlayan oyunlar hariç gereksiz ısınma herhangi bir donma bug ya da telefonun saçmaladığını bir kez olsun görmedim ( 1 seneyi geçti alalı). Kesinlikle global romdan vazgeçebilirsiniz.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Merhaba, Endonezya rom kullanıyorum aldığım ilk hafta direkt romladım. Son derece stabil, gece %100 bırakıyorum internet kapalı halde ve sabah hâlâ %100 uyanıyorum. Aşırı zorlayan oyunlar hariç gereksiz ısınma herhangi bir donma bug ya da telefonun saçmaladığını bir kez olsun görmedim ( 1 seneyi geçti alalı). Kesinlikle global romdan vazgeçebilirsiniz.

Endonezya rom üzerinde herhangi bir robot işlemi falan yaptınız mı peki hocam stock olarak mı kullanıyorsunuz? Ayrıca hangi sürümündesiniz?

Farya Of The East

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
greeshan kullanıyorum demişsiniz, acaba greeshan miui12buçuk android 11 yükselttiniz mi cihazı? yoksa miui 12 android 10 devam mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış mı anladım diye tekrar sorayım dedim. telefonu gece 12 de yüzde 2 iken şarja takıyorsunuz ve sabah 8 de ancak yüzde 12 mi doldurabiliyor? doğru mu?
doğru anladınız hocam lanet olası güncelleme bataryayı öldürdü

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
doğru anladınız hocam lanet olası güncelleme bataryayı öldürdü
Aynı sorunu bende başka bir romda yaşamıştım bir türlü şarj olmak bilmiyordu fastboot ile downgrade yapınca düzelmişti umarım sizinde düzelir hocam :(

Farya Of The East

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
note8prosahibi, rom atmak için telefonun kaç şarjı olması gerekir bir bilginiz varmı ben bu lanet olası güncellemeden kurtulmak istedikçe şarj omayı reddediyor. Bugün yeni bir mekanda telefonu şarja taktım zannımca 220v altında değer geliyor telefon sürekli şarjdan çıkıp tekrar şarja girip duruyordu umursamayıp telefonu bikaç saat şarjda bıraktım geldiğimde şarjı %9'dan &1'e düşmüştü

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
note8prosahibi, rom atmak için telefonun kaç şarjı olması gerekir bir bilginiz varmı ben bu lanet olası güncellemeden kurtulmak istedikçe şarj omayı reddediyor. Bugün yeni bir mekanda telefonu şarja taktım zannımca 220v altında değer geliyor telefon sürekli şarjdan çıkıp tekrar şarja girip duruyordu umursamayıp telefonu bikaç saat şarjda bıraktım geldiğimde şarjı %9'dan &1'e düşmüştü
En az %30 gerekiyor hocam.

Farya Of The East

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Aynı sorunu bende başka bir romda yaşamıştım bir türlü şarj olmak bilmiyordu fastboot ile downgrade yapınca düzelmişti umarım sizinde düzelir hocam :(
hocam telefonun şarjının min kaç olması gerekiyor fastboot'ta bilginiz varmı telefonun yarıda kapanıp sıkıntı çıkartmayacağını bilsem %1'de bile basacağım güncellemeyi ama brick olup beni daha fazla sinirlendirmesini istemiyorum

En az %30 gerekiyor hocam.
teşekkürler. Tam zamanında yazmışsınız :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
hocam telefonun şarjının min kaç olması gerekiyor fastboot'ta bilginiz varmı telefonun yarıda kapanıp sıkıntı çıkartmayacağını bilsem %1'de bile basacağım güncellemeyi ama brick olup beni daha fazla sinirlendirmesini istemiyorum

teşekkürler. Tam zamanında yazmışsınız :)
Rica ederim hocam umarım bir an önce yapabilirsiniz gerçekten çok can sıkıcı bir durum bende yakında sürüm düşüreceğim stock roma geçip temizlik işlemlerini vs. kendim yapacağım hiç greeshan ile falan yapmayacağım stock rom üzerinden kendi romumu düzenleyeceğim en azından ne yaptığımı bileceğim :) Belki ileride biraz derleyip toplayıp recovery dosyasınıda burada paylaşabilirim dileyen arkadaşlarla :)

Hayır, güncelleme yaparak sürüm düşüremezsiniz. Note 8 Pro'nun alt forumunda sürüm düşürme konuları mevcut zaten. Bu konulara bakarak yapmanız lazım.
Hocam kısacası fastboot üzerinden miflash ile stock rom kurması gerekli sürüm düşürmek için. Bu da veri kaybı olmadan mümkün değil.

Son düzenleme:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Endonezya rom üzerinde herhangi bir robot işlemi falan yaptınız mı peki hocam stock olarak mı kullanıyorsunuz? Ayrıca hangi sürümündesiniz?
Şuan IMEI atacağım için MIUI 11 kullanıyorum. (11.0.2.0) stok halde kullanıyorum root vs işlemine gerek duymadım fazlasıyla stabil olduğu için. Bu hafta işlemi yaptıktan sonra miui 12 Endonezya roma geçiş yapacağım. Bakalım neler olacak

Üst Alt