Arkadaşlar merhaba..
Konuyu yeniden hortlatmıs gıbı olacagım ama (Yenı Konu Acamıyor olmamdan dolayı) mecburen bu baslıgı gordum ve buradan yardımlarınızı rıca edeceğim..
Dıger bır kac baslıktada sormustum benım aradıgım tek ozellık var o da Batarya! Şarj! Alacak oldugum telefonun en az 8-10 saat Ekran Suresı vermesı gerekıyor!
Kamera vs pek ılgı alanımda degıl acıkcası!
Oyun oynanmayacak..Vıdeo,maıl,gps,muzık,sosyal medya,wattsapp,face,twıtter vb.kullanılmayacak..
wifi-hucresel verı gun ıcınde sadece bır kac saatlıgıne haberlerı gazetelerı son dakıka haberlerını okumak ıcın acılıp ıs bıttıgınde tekrar kapatılacak!
Gun ıcınde yaklasık 1-2 saat telefon gorusmesı yapılacak..Ekran parlaklıgı en dusukte kullanılacak vb..
Sımdı sorum su;
Bu kullanım seklıyle sızce Xiaomi Redmi Note 4 mü almalıyım?
Yoksa Redmi Note 4X mi?
Ikısı arasında pek bır fıyat farkıda yok gıbı gorunuyor.. Epey sıtesınden baktım ıkı model arasında pek farkta goremedım?
Bu modellerı bızzat kullanmıs deneyımlemıs ya da bızzat kullanmamıs olmasa bıle Androıd te xıaomı de tecrubelı arkadaslarımız nedenlerıyle bırlıkte bu 2 modelden hangısını almamı onerırsınız rıca etsem??
Kafamı karıstıran en buyuk sey her 2 modelde 4100 MAH! Ve her 2 modelde de Hızlı Sarj var?
Batarya acısından hangısı daha ıyıdır?
Sız benım yerımde olsanız hangısını alırsınız? Neden?
Meramımı anlatmak bıraz uzun oldu kusuruma bakmayın lutfen..
Tesekkurler..