iade prosedürüne uygundur raporu verilen xiaomi note 4 telefonum yerine note 4x teklif ettiler kabul ettim, telefon bugün elime ulaştı.
telefonun servis sürecinde ve değişim sürecinde yardımlarından dolayı
Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2 arkadaşlara teşekkür ederim.
Cepport firmasıyla çabuk iletişime geçmemi sağlayan
cantara ya çok teşekkür ederim. cepport firmasında
cantara aracılığıyla bana ulaşan görevli arkadaşa da teşekkür ediyorum. bu formun oluşturulmasında emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum, yoksa servise ve firmaya ulaşmam günler sürebilirdi.
bir de dipnot düşeyim : telefon bugün kapalı kutuda geldi, ancak telefonun ekranında jelatin yoktu. iadeye uygun telefonum delta garantili iken bu gelen telefonun içinden kvk garanti çıktı. kvk dan imei sorguladığımda cihazla ilgili Islem Görüyor - Mi Yüksek Seviye Merkezine Gönderildi yazıyor, sanırım iade edilmiş yada onarıma gönderilmiş bir ürün bana gönderilen yada servisin kaynaklarında bir hata var
telefon şuan sorunsuz çalışıyor herhangi bir çizik v.s. de yok üzerinde... bir de telefonla ilgili bir evrak gönderilmedi tarafıma(daha önce motorola atrix telefon vardı bende o da onarılamamıştı ve üretimden kalktığı için üst model gönderilmişti, ve bir servis kağıdıyla gelmişti, ürünün değişimin yapıldığının ve garanti süresinin de önceki telefonumdan kalan garanti süresi kadar devam edeceğinin bir belgesiydi) , telefonda sorun olmadığı için şimdilik bunu sorun etmiyorum...
konu çözüme kavuşturuldu olarak işaretlenebilir....