- Adım
- enis
- Cihazım
- note 13 pro plu
- Konular
- 0
Hyperos yükledim yine kilitli ayni hatayı veriyor hiç bir değişiklik yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çin versiyonundan evvel hindistan rom mu vardı cihazdaBootloader kilitli olsa bile recovery rom yükleniyor hyperos çin versiyonu
Çin versiyonundan evvel hindistan rom mu vardı cihazdaBootloader kilitli olsa bile recovery rom yükleniyor hyperos çin versiyonu
Yetkili hesaba gerek yok bunun için deniliyor, yetkili hesap bl kaldırmak için gerekli anladığım kadarıyla siz bl kilidiniz karıştırılmamışBende fake rom yüklü geldi geliştirici de kilit açık görünüyor ama açık değil bilgisayar dan kontrol ettiğimizde kilitli iken global rom yüklemeyi denedik ve main menüde kaldı sürüm ile uyumlu değil yazı çıkıyor bir telefoncuya götürdüm kred hesap ile cin rom mi 14 yükledi cihaz açıldı kilit için başvudum bekliyorum
Aynısı benimde başıma geldi telefoncuya götürdüm kredi hesap mı ne öyle birşey var servir açık olduğu zaman orjinal çin romunu yükledi açıldı mi 14 yükledi birde kilit başvurusu yapa bilmek için başvurdum kilitin açılmasını bekliyoruz
Peki çin versiyonunda Türkçe dil desteği var mı tam olarakHyperos yükledim yine kilitli ayni hatayı veriyor hiç bir değişiklik yok
Dosya adı değiştirerek mi kandırıyorsunuz acabaYouTube da videoları mevcut bl kilidi kapalı recovery rom yükleme diye aratırsanız.
Mevcut kullandığınız rom u indirin , hyperos romu indirin , mevcut romu yüklüyor gibi yapıp hyperos yüklüyoruz, bi nevi sistemi kandırıyoruz
Ama geri miui sürümüne dönüş yok bootloader açılmadan, ona göre iyi düşünün
Son düzenleme: